Pytanie co do gry(płatność)

Witam wiem że to głupie pytanie ale trzeba się dowiedzieć coś o aionie bo gra wydaje się bardzo fajna tylko niemam pewności czy jak zaczne grać to niestrace kilkunastu albo i nawet kulkudziesięciu godzin gry ,a więc pytanie brzmi tak :

Czy ta gra jest 100% darmowa?

Co daje Gold user czy coś takiego?

Ile graczy go ma (Gold user)?

czy można dobrze rozwinąć się w tej grze bez itemshopu?

ile graczy gra?

czy warot w to zagrać?

jaka wersje polecacie od gameforge

jaki server(gdzie najwięcej polaków)

jak sa rozbudowane systemy pvp i itemów (ulepszanie, dodawanie bonów itp)

To są wszystkie pytania mam nadzieje że udzielicie mi odpowiedzi z góry dziękuje

Witam wiem że to głupie pytanie ale trzeba się dowiedzieć coś o aionie bo gra wydaje się bardzo fajna tylko niemam pewności czy jak zaczne grać to niestrace kilkunastu albo i nawet kulkudziesięciu godzin gry ,a więc pytanie brzmi tak :Czy ta gra jest 100% darmowa?Co daje Gold user czy coś takiego?Ile graczy go ma (Gold user)?czy można dobrze rozwinąć się w tej grze bez itemshopu?ile graczy gra?czy warot w to zagrać?jaka wersje polecacie od gameforgejaki server(gdzie najwięcej polaków)jak sa rozbudowane systemy pvp i itemów (ulepszanie, dodawanie bonów itp)To są wszystkie pytania mam nadzieje że udzielicie mi odpowiedzi z góry dziękuje

Wszystko jest, serwer Nexus albo Anuhart, wersja od Gameforge oczywiście.

Gold pack daje głównie trade i cd na instancje. Wszyscy go mają, bo można go kupić tanio i oficjalnie za kasę w grze grze, więc też będziesz chciał go zakupić.

Item Shop jest w porządku, prawdopodobnie najlepszy ze wszystkich produkcji F2P na chwilę obecną. Nic specjalnego tam nie ma.

Enchantowanie i PvP są bardzo rozbudowane, więc najlepiej przeczytaj jakieś poradniki na ten temat.

aha ok dzięki napewno zagram a ile kosztuje ten gold pack?(w grze i w itemshopie) i coto cd? i o co chodzi z trade że bez gold packa niemoge handlować z graczami?

odświeżam

W grze od 4-10kk to kwestia 1 zlotego dropa z instancji ( juz te z 35 lvl mozna sprzedac za 3.5-5 kk+ o wyzszych nawet nie pisze bo wiadomo sumy rosna) , i stac cie na miesiac grania z gold packiem ( chociaz znajda sie ludzie jak megar czy vampir ktrzy plakac zawsze beda ze to premium :P ) . Ale jak komus ciezko raz na miesiac przejsc sie na inste, to po co wogole grac w mmo. Powiem ci tak po okolo 2 miechow grania 5 h dzienie moge nakupic gp na caly rok:) . Co do cd masz np isntancje bez gp cooldown , czyli czas wejscia po skonczeniu do tej samej to np 24h a z gp 12h. No i zeby sprzedawac przedmioty musisz miec gp ( ale to jak wspominalem wyzje dropisz gold item dajmy na to z FT , spamujesz na trade ze zamienisz za gp i tyle :)

Witam wiem że to głupie pytanie ale trzeba się dowiedzieć coś o aionie bo gra wydaje się bardzo fajna tylko niemam pewności czy jak zaczne grać to niestrace kilkunastu albo i nawet kulkudziesięciu godzin gry ,a więc pytanie brzmi tak :

Czy ta gra jest 100% darmowa?

Co daje Gold user czy coś takiego?

Ile graczy go ma (Gold user)?

czy można dobrze rozwinąć się w tej grze bez itemshopu?

ile graczy gra?

czy warot w to zagrać?

jaka wersje polecacie od gameforge

jaki server(gdzie najwięcej polaków)

jak sa rozbudowane systemy pvp i itemów (ulepszanie, dodawanie bonów itp)

To są wszystkie pytania mam nadzieje że udzielicie mi odpowiedzi z góry dziękuje