Pytanie co do gry

Witam, mam zamiar kupić gw2 ale jest mały problem, jak bym kupił sam key to bym musiał pobrać grę która waży z 25g, a mam płatnego neta i za 6g place 30zl..

Pytanie, czy jak kupie grę na płycie to dużo będę musiał do niego pobierać aktualizacji?

Ile teraz kosztuje taka gra? I gdzie najlepiej kupić płytę.

Ps: jak bym zgral ta grę od kumpla np na pena to u mnie też by normalnie działała?

Ja mam wersje pudełkową gry i powiem tak - ładne parędziesiąt GB na pewno będziesz musiał ściągnąć bo w końcu gra na płytkach była wydana już ładne trzy lata temu, przez ten czas wyszło mnóstwo Living Story i Feature Packów.

Jeszcze poruszę jedną sprawę, ale nie jestem pewna czy wszyscy tak mają, ale u mnie się to zdarzyło niedawno - gra nie chce czytać jednego z dysków, po prostu. Nie jest on u mnie w żaden sposób uszkodzony i instalowałam z niego grę co najmniej trzy razy aż tu nagle taka heca. Próbowałam do oporu i w końcu za którymś razem zaskoczyło ale to działało tak, że klikłam ok, zainstalowało parę MB z płytki i znowu zacinka i znowu trzeba było kliknąć ok i znowu parę MB i tak w kółko, aż w końcu w pewnym momencie ruszyła i dalej już normalnie szło.

Na pewno instalacja gry z płytki pomaga, ale bez ściągania dużej liczby danych się nie obejdzie - ja patchowałam grę ponad 60 godzin na 10 MB/s internecie.

P.S. Aktualnie gra waży niecałe 20 GB.

Fck... To na płytce ma z 5giga? I po ile teraz można kupić grę albo klucz? Ps: gdzie mogę od kogoś kupić konto? Uczciwie

Kurde... w gw2 nie gram już dobry kawał czasu i z chęcią oddał bym konto za friko ale boje się że jak oddam to najdzie mnie ochota na gw...
A co do kupna to albo keye.pl albo g2a albo kinguin. Można próbować na alledrogo, ale tam też różnie bywa.

Napisałem temat ze kupie konto, może mi się uda zgarnąć tanio, ale nie wiem jak to wyjdzie żeby było uczciwie, może przez jakąś.stronę czy coś.

Ps: kupie konto, nawet puste.

A to wszystko z tego powodu że grałem juz chyba we wszystkie gry, oprócz tej i chcem spróbować bo podobno fajna.

Szczerze lepiej kupić keya tu:

http://www.keye.pl/games/product/id/5372/Guild-Wars-2-Heroic-Edition

albo tu:

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/guild-wars-2-19/guild-wars-2-heroic-edition-cdkey-klucz-gw-ii-eu-94.html

czy na jakimkolwiek innym serwisie posiadającym większą wierzytelność od jakiś randomowych ludków z tego portalu. W GW2 najwięcej zabawy będziesz miał "budując" konto od zera.

IMO instalacja z plytki nie wchodzi w grę, patchujesz ok 25gb - tyle samo ile na ten moment musisz ściągnąć od zera (lub nawet więcej).

Ja osobiście kupiłam preorder na gram.pl tam jest najpewniej bo w Polsce to jedyny renomowany sklep z tą grą(reszta nie ma przyzwolenia na jej sprzedaż, przynajmniej tak było kilka lat temu).

Tyle, że widzę iż teraz mają brak towaru i można u nich kupić Heroic Edition(zawiera jakieś tam bajery) za 120 zł.

Możesz też kupić samo pudełko kolekcjonerskie(na allegro po 8 zł są) a konto kupić osobne, aczkolwiek nie wiem czy będzie to opłacalne(zależy za ile ktoś chce je sprzedać)

Szczerze opchnę ci moje konto do GW 2 za 45-50 zł bo już nie gram od 7 miesięcy. Zmienił bym tylko mail na twój podany (list do supportu ) oraz aukcja zostałaby wystawiona na allegro. Jeżeli jesteś chętny wal śmiało.

Chce zacząć od 0 ale portfel mi nie pozwala na 100zl+ :)

@up juz napisałem na pw :)

Witam, mam zamiar kupić gw2 ale jest mały problem, jak bym kupił sam key to bym musiał pobrać grę która waży z 25g, a mam płatnego neta i za 6g place 30zl..

Pytanie, czy jak kupie grę na płycie to dużo będę musiał do niego pobierać aktualizacji?

Ile teraz kosztuje taka gra? I gdzie najlepiej kupić płytę.

Ps: jak bym zgral ta grę od kumpla np na pena to u mnie też by normalnie działała?