Pytanie co do klas oraz rasy

Witam, mam dwa pytania jakoże własciwie w MMO nie grywam( z bulidam) to się zbytnio nie znam.

1. Jaką klasę wybrać rasą Argonian, i czy wogóle jest to dobra klasa, w jakim kierunku można ją budować - tank?. (pytam jako do gry, bo w skryimie akurat nei przejmowałem się statami)

2.Jaką rasę oraz klasę wybrać jeśli właśnie chciałbym zrobić tanka

Jak mówiłem w taki MMO za dużo nie gram, więc też sie nie znam, dziękuję z góry za pomoc.

http://bfy.tw/BEaB

Witam, mam dwa pytania jakoże własciwie w MMO nie grywam( z bulidam) to się zbytnio nie znam.

1. Jaką klasę wybrać rasą Argonian, i czy wogóle jest to dobra klasa, w jakim kierunku można ją budować - tank?. (pytam jako do gry, bo w skryimie akurat nei przejmowałem się statami)

Jak mówiłem w taki MMO za dużo nie gram, więc też sie nie znam, dziękuję z góry za pomoc.

To zależy jak role chcesz pełnić Tank, Healer czy DPS pod to się dopiero odpowiednia Rase

Pozdrawiam

^z tego co zrozumiałam, OP chce grać argoniańskim tankiem. Każda rasa jest dobra, pasywki mogą zadziałać na Twoją korzyść, ale nie są aż tak mega ważne i lepiej grać rasą, która Ci się podoba niż tą, która ma jakiś "bonus" w danej klasie. Ja bym poszła w templara, ew. dragonknight, jeżeli chcesz tankować.

A co myślicie o Bretonie? Wybrałem dwie klasy, które mi się bardz podobają: Sorcerer i Dragonknight. Czy sorcerer ma jakiś build pod broń mele?

A co myślicie o Bretonie? Wybrałem dwie klasy, które mi się bardz podobają: Sorcerer i Dragonknight. Czy sorcerer ma jakiś build pod broń mele?

Witam

Sorcerer Range polecam High Elfa co do mele Magicka to Dragonknight lub Templar bardzo dobre i mocne dpsy.

Pozdrawiam

@MiZan możesz grać stamina sorcem, jeżeli zależy Ci na melee, ale breton jest raczej pod magicke

Bo tak najbardziej mnie kusi Dragonknight :)

Bo tak najbardziej mnie kusi Dragonknight  

DK jak chcesz tez Stama ale polecam wtedy Redguarda lub Khajita

Musi być Breton. Może być też na magice. I właśnie nie wiem na co się zdecydować. Zależy mi na efektownych umiejętnościach :)

Musi być Breton. Może być też na magice. I właśnie nie wiem na co się zdecydować. Zależy mi na efektownych umiejętnościach 

Najlepszym wyborem na DK Magicka jest Dark Elf

Czytałem o tym. Jednak nie zależy mi na byciu najlepszym.