Witam. Ściągam właśnie Molten wow priva i pobieram to "Catalysm 4.3.4 client." tam jest napisane że jak to ściągne to odpalam start woW.exe i gram... Ale teraz moje pytanie. To zajmuje coś koło 11G. A coś tam gdzieś czytałem że WoW zajmuje 20G+. I nie wiem teraz czy jak to ściągne to czy będę mógł grać czy będę musiał ściągać to "coś" co zajmuje 20G+. Mógł by mi ktoś odpowiedzieć na to pytanie bo nie wiem czu oplaca mi sie to ściągać.
Pytanie co do Klienta
Jak Ci działa to znaczy, że albo przestanie albo masz takiego clienta, że Ci się reszta pobiera podczas gry.
Hmm mi sie wydaje że normalnie mopżesz grać na tym, a czemu mało waży? nie mam pojęcia ale ja na tym spokojnie grałem
Bardzo mnie to cieszy bo za 3h sie ściągnie i bede zaczynał przygode w wowie ^^., dzieki UP za pomoc na pw wielki + dla cb. Jkc to Sargaras pod nickiem - Kasanga/vKasanga/xKasanga ^^.
4.3.4 heh potem było sporo patchy i oczywiście wypuszczona została Pandaria ,która prawie zdublowała wagę gry . Spokojnie będziesz grał.
Ps. zamiast grać na privie polecam globala . Sam na privie zaczynałem i stwierdzam kolokwialnie ,że privy to gówno w porównaniu z wowem normalnym ;p. 140zł masz grę i miesiąc gry potem za rafy grasz za 15 zł miesięcznie albo płacisz abonament. Czy troszkę ponad 1zł dziennie to tak dużo ?
pozdro
Witam. Ściągam właśnie Molten wow priva i pobieram to "Catalysm 4.3.4 client." tam jest napisane że jak to ściągne to odpalam start woW.exe i gram... Ale teraz moje pytanie. To zajmuje coś koło 11G. A coś tam gdzieś czytałem że WoW zajmuje 20G+. I nie wiem teraz czy jak to ściągne to czy będę mógł grać czy będę musiał ściągać to "coś" co zajmuje 20G+. Mógł by mi ktoś odpowiedzieć na to pytanie bo nie wiem czu oplaca mi sie to ściągać.