witam,wieżcie mi lub nie ale przetestowałem już ok 24 mmo ,chce spróbować coś nowego , ale mam jedno pytanie,mianowicie,jak wygląda ten system sterowania wieloma postaciami naraz ?? a i czy do dobrego expa jest potrzebna współpraca między graczami ?
Pytanie co do Sword of the new world
na wyzszych lvlach sa wypady na roznych bossow wtedy party jest niezbedne.Co do sterowania tymiu 3 postaciami to jest ono bardzo proste postacie ktorymi nie kierujesz zachowuja sie jak boty, na dole masz paski skilli kazdej postaci wiec nie musisz sie na nia przelaczac zeby uzyc skilla. Ogolnie sterowanie jest bardzo proste
doczepie sie do tego tematu żeby nie zaśmiecać forum
tak wiec mam problem z zarejestrowaniem sie w tej grze i już nie mam pomysłów co zrobić
problem jest taki po wpisaniu wszystkich danych i potwierdzeniu wywala mi takie coś
"Uppercase letters and special characters are not allowed in your username."
już sam nie wiem o co w tym chodzi kombinowałem z zmianami loginu ale dalej to samo :-/
czy ktoś wie o co w tym chodzi :?: :?:
bez dużych liter i spacji gościu w usernejmie ;p
witam,wieżcie mi lub nie ale przetestowałem już ok 24 mmo ,chce spróbować coś nowego , ale mam jedno pytanie,mianowicie,jak wygląda ten system sterowania wieloma postaciami naraz ?? a i czy do dobrego expa jest potrzebna współpraca między graczami ?