mam trochę specyficzne pytanie co do zakupu
czy kupowanie przez głowna strone arenanet z wyborem kupna przez karte kredytową może być jakkolwiek zagrożone tym ze dane karty mogą zostać przekwycone (zhakowane i konto może zostać wyczyszczone)
czy kupowanie przez głowna strone arenanet z wyborem kupna przez karte kredytową może być jakkolwiek zagrożone tym ze dane karty mogą zostać przekwycone (zhakowane i konto może zostać wyczyszczone)
Strony Areny maja zabezpieczenia i szyfrowanie , wiec spokojnie na luzie mozesz kupic Tak duza firma nie pozwolila by sobie , na strony bez zabezpieczen .
wchodząc na buy.guildwars2.com masz podane informacje na temat szyfrowania i zabezpieczenia jakie jest użyte na tej witrynie.
Połączenie szyfrowane: wysoki poziom szyfrowania (AES - 128, 128-bitowe klucze)
Rozszyfrowanie takich danych trochę by zajęło
Dla porównania strona jednego z banków, gdzie logujesz się na swoje konto bankowe i możesz praktycznie wykonać każdą operacje zawiera szyfrowanie 256-bitowymi kluczami.
Także możesz spać spokojnie, proste zagraniczne sklepy z kluczami itp. korzystają ze 128-bitowych kluczy szyfrujących.
Jesli by im się to udało, załóżmy, to przechwycą, ale za kilkanaście lat z wykorzystaniem paru komputerów. Więc tak jak mówi Dreedzik: "Śpij spokojnie".