Pytanie .. ;d

A więc dopiero zaczynam zabawę z Linejdżem 2 i mam do was pytanie , która klasą / rasą grać .. aby dobrze grać solo. Wiem , że to głupie pytanie , ale ja serio mam problem , bo nie wiem , która klasa jest łatwa do opanowania , ale jest dobra na solo .. Moglibyście mi doradzić ?

Solo polecam

z humanów: wl, necro

z elfów: sps, sr

z mrocznych: sk, sh

z orcow: destro, tyrant

Nie chcę zakładać nowego tematu więc spytam tu: Znacie jakieś fajne prywatne serwery ?

OO tez zaczynam zabawę w lineage nigdy nie gralem, przydał by się jakiś privek ;D

w l2 nie ma class do solo expa ;] poprostu samemu nie poexpisz i tyle.. MAgiem bez manodajki nie poexpsz , wojkami bez buferow nie poexpisz to typowa gra NA PARTY!! czyli na privach? MAIN+BOX /boxy = 2 okna otwarte l2.ws najlepszy ... widze wszyscy zaczynaja grac w l2 haha czyli ROM zniknie :) + na pvp kazda klasa jest dobra jak SIE OGARNIA NIA - czyli dobre kilka miesiecy gry /lat :)....na poczatek jakis mag napewno sh/sps/necro/ogniak + manodajka najszybcije expiace klasy solo :) aaa w l2 nie ma tekiego czegos jak mana potki dla nieswiadomych:) a gra od 1 do przyszlego 99 lvlu to non stop exp:)na eu na x1 hmmmdla pcozatkujacych wbicie 76 bedzie ogromnym wyzywaniem:) a dla niektorych nieosiagalnym) ze wzgludu na expienie-pvp walka o spoty + PKerow :)

Polecam Cerberus.

oo Fajnie że privek jest tera by było lux żeby ekipa się znalazła :D

A ja polecam L2-Destiny.com

Ja jako weteran tej gry i znawca wielu serwerów także proponuje tobie L2-Destiny.com. Jest to solidny serwer ma 800+online po prostu jest świetny. Jeżeli będziesz miał pytania co do l2 pisz do mnie na GG lum PM na forum pomogę ci we wszystkim. I życzę Ci miłej gry.

A więc dopiero zaczynam zabawę z Linejdżem 2 i mam do was pytanie , która klasą / rasą grać .. aby dobrze grać solo. Wiem , że to głupie pytanie , ale ja serio mam problem , bo nie wiem , która klasa jest łatwa do opanowania , ale jest dobra na solo .. Moglibyście mi doradzić ?

Ja ci radze poczekać na L2 off az bedzie F2P i tam, w prywatne serwery bawilem sie od C1 do Interlude i potem skonczylem Bagi na servach albo padaja, albo masz dobry klan ktory zalatwia ten server itez pada :P

zreszta nie uczciwa gra na prywatnych serwach czyli jak zadonatujesz to dostajesz bron + iles, mam kumpla ktory na l2 ru tak zrobil ijak tu grac na serio.

Jak cos to ja z kilkoma znajomymi czekamy czy l2 przejdzie na F2P. jak cos to zapraszamy, tylko my jestesmy juz Starszymi graczami wiekszosc 26++ do chyba 55 :D i nie bedziemy pykac dzienie po 8 g :D raczej ustawki na dana godzine i jazda aby czasu nie tracic.

Ja ci radze poczekać na L2 off az bedzie F2P i tam, w prywatne serwery bawilem sie od C1 do Interlude i potem skonczylem Bagi na servach albo padaja, albo masz dobry klan ktory zalatwia ten server itez pada zreszta nie uczciwa gra na prywatnych serwach czyli jak zadonatujesz to dostajesz bron + iles, mam kumpla ktory na l2 ru tak zrobil ijak tu grac na serio.Jak cos to ja z kilkoma znajomymi czekamy czy l2 przejdzie na F2P. jak cos to zapraszamy, tylko my jestesmy juz Starszymi graczami wiekszosc 26++ do chyba 55 i nie bedziemy pykac dzienie po 8 g raczej ustawki na dana godzine i jazda aby czasu nie tracic.

A kiedy Lineage będzie za darmo ?

Lineage II ma być za darmo mniej więcej w grudniu, dlatego, że F2P ma zostać wprowadzony razem z GoD.