Szybka piłka: dlaczego te guziczki do linkowania profilu z kontem steam/discord nie dzialają? co tam stoi na przeszkodzie?
chetnie pograłbym w coś z ludźmi z portalu, zwłasza, że czasami reklamujecie jakiś nowy tytuł i dziesiątki/setki osób uderzają grać, czemu by ich nie “pospinać”? zapewne mijami się w grach dość często, nawet o tym nie wiedząc.
trudna część pytania: czy to spowodowałoby odpływ użytkownikow na tamte platformy? niby nie, bo przecież przychodzimy tu czytać newsy, ktorych na disco/steamie nie ma.
Pytanie do administracji dot. profili użytkowników na stronie
Tutaj nic nie działa xD
Kiedy ostatni raz widziałeś jakieś moderatora?
dzisiaj. tzn. nie widziałem, ale “ktoś” usunał mój komentarz który napisałem do [ByakuyaPL] w temacie:https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/bless-unleashed-pc-ruszyl-z-beta-lapcie-klucze-i-wbijajcie-do-gry
w którym zasugerowałem, że może pracuje dla redakcji, bo takie śmieszne posty wali. w sumie dwa moje komentarze zostały usunięte i jeden od [miroll] który odpowiedział. Żenada. Post nie został nawet zgłoszony, nie było za co. nie dostałem powiadomienia, ani żadnego wyjaśnienia. Żałuję, że w ogóle przyszło mi do głowy zadanie takie durnego pytanie ^^, skoro tutaj nie można nawet swobodnie pisać. kilka miechow temu dostałem bana na 2 tyg za napisanie komentarza o tym, że przeglądarka brave ma wbudowanego adblocka. teraz usuwją mi komentarze z bunkra. strasznie muszę kogos tu irytować ^^ patologia.
“Dno i dwa metry mułu”
To Bukake usunął. Jeśli OP uwuwa post to usuwa też wszystkie odpowiedzi. Tak samo jest na facebooku.