Pytanie do GTW

Stronka jest fajna ciekawa ale dlaczego niewpisujecie na liste darmowych tytolow takich jak Rising Force < Voyage Century czy Swords of the new world(granado espada) przeciez to sa tytuly ktore naprawde zawieraja moze mniejsza moze wieksza dawke innowacji w stosunku do MMO. Z góry thz za odp i pozdro

ps. Zapomnialem o Dungeon Runners ale to tylko dla fanatykow diablo w 3d:P

Gier MMORPG jest naprawdę dużo i trudno cały czas być na czasie. Jestem pewien, że Chmarus robi co może.

Ja nienarzekam bo moim zdaniem to chyba najciekawsza Polska stronka o MMO tylko chodzi mi o jedna rzecz ze tytuly ktore wymienilem to w sumie klasyki ktore nieistnieja od wczoraj i mysle ze mialby tutaj wielu ochotnikow do gryL(

Faktycznie mój błąd! Dopiero teraz zorientowałem się Swords of the new world nie ma na stronce mimo iż go jakiś czas dodałem. Zostało to spowodowane cofką w bazie danych a ja oczywiście zapomniałem, że dodałem grę tego dnia -.-'

Znowu ja wiem ze troche marudze ale czy niemozna na stronce z opisami gier zrobic jakies warny albo bany dla spamerow? bo to naprawde irytujace gdy ktos robi tysiac minek lun wypowiedz przez 200 linik typu jkhjk.g.kghg;lhhgfghdhjkhgkgjgjhj

Spamerzy rzeczywiście są wkur***** problem miał zostać rozwiązany po przez dołączenie nowego Redaktora, który miał się tym zajmować. Jak widać nie wywiązuje się z obowiązków. Pogadam z nim i jak coś zacznę szukać nowego.

Pzdr

Daj mi możliwość to mogę zacząć moderować komentarze na stronie.

A wlasnie Chamarus bo jak prowadzisz stronke to pewnie bedziesz wiedzial. Jest jakis dobry darmowy MMORPG w klmiacie cyber punka albo dark sf? Bo nim w kwietniu tego star treka online za free zrobią to mnie juz przekreci z braku sf :)

Dobra, już mogę moderować (dzięki Chmarus) ;). Jak na razie sporo komentarzy poleciało, sporo jeszcze poleci. Jednak jak wiadomo przeglądanie codziennie 300 artykułów i czytanie ich komentarzy jest niemożliwe, dlatego jeśli ktoś zauważy jakieś "nieodpowiednie" komentarze - dajcie znać na PW.

Oki skoro mamy wpisywc braki to juz podaje kilka tytolow ktorych bardzo mi na tej stronce brakuje: Sword of the new world(ale to juz mowilem:P), Gate to heaven(mangofile napewno sie uciesza:D), najlepsza gra 2d moim zdaniem(nieliczac ultimy) legend of mir3 dla kocjajacych chinsczyzne Xiah online i to chyba wszystko bo spora czesc mmo ktore zalicyzlem niejest godna nawet splunniecia:)

ps. Cos mi sie obilo o uszy o grze a3 india czy jakos tak niewiem warto o tym pomyslec?

Stronka jest fajna ciekawa ale dlaczego niewpisujecie na liste darmowych tytolow takich jak Rising Force < Voyage Century czy Swords of the new world(granado espada) przeciez to sa tytuly ktore naprawde zawieraja moze mniejsza moze wieksza dawke innowacji w stosunku do MMO. Z góry thz za odp i pozdro

ps. Zapomnialem o Dungeon Runners ale to tylko dla fanatykow diablo w 3d:P