Jak w temacie czy grę opłaca się kupić na tym etapie w którym teraz jest?
Czy często są aktualizacje?
Jak z serwerami?
Czy gra się przyjemnie?
Jak z serwerami?
Czy gra się przyjemnie?
Aktualizacje? Może raz na tydzień.
Są, ale mała pojemność.
Niezbyt. Mało opcji jest, gra się niezbyt płynnie. Ogólnie nie opłaca się gry kupować na obecną chwilę, bo szybko się nudzi ze względu na brak rzeczy do robienia. Masa bugów(masz skrzynkę pełną rzeczy do craftingu, wycraftujesz jakiś przedmiot to wszystkie przedmioty znikają), co bardzo zniechęca do grania.
Ja kupiłem, bo gra zapowiadała się świetnie, ale teraz tego żałuję. Jeżeli już tak bardzo chcesz kupić to lepiej na Allegro, bo jest tam prawie o 50% taniej niż na Steam.
omijac z daleka
skok na kase a nie 'early access'
Jedyne co jest obecnie tam fajnego, to trollowanie ludzi bolasami, idzie mieć beke życia
Gra tylko i wyłącznie jeżeli masz z 2 kumpli do grania, jak nie, omijaj z daleka.
@Edit - NIGDY W ŻYCIU nie kupuj steam keyów na allegro, większość osób sprzedaje wygasające keye, i po miesiącu - dwóch gra ci zniknie ze steama, sam się tak naciąłem z Armą i L4D u dwóch różnych gości, którzy mieli po 5K opinii i 99% pozytywów. Kupuj tylko i wyłącznie na steamie lub na Keye.pl.
@Edit - NIGDY W ŻYCIU nie kupuj steam keyów na allegro, większość osób sprzedaje wygasające keye, i po miesiącu - dwóch gra ci zniknie ze steama, sam się tak naciąłem z Armą i L4D u dwóch różnych gości, którzy mieli po 5K opinii i 99% pozytywów. Kupuj tylko i wyłącznie na steamie lub na Keye.pl.
No to masz coś pecha do keyów. Kupiłem już sporo kluczy na Allegro i żadna aktywowana gra jeszcze nie znikła mi z konta, a kupiłem już sporo kluczy.
Jak z serwerami?
Czy gra się przyjemnie?