Pytanie do osoby ktora zna sie na Gimpie

Siemka. Mam male pytanko. Jak zrobic tak, zeby pod napisem "League of Legends" zniknela biala warstwa i zeby zostal sam napis? Bo chce robic miniaturki, ale kolor bialej warstwy mi nie pasuje i wlasnie dlatego prosze o pomoc. W skrocie. Jak usuanc biala warstwe spod napisu. Z gory dziekuje za dopwoiedz i pozdrawiam.

Usuń białą warstwę z zakładki warstw? ;D
Jeśli napis jest połączony z tą białą warstwą(jedna warstwa), trzeba wycierać gumką dokładnie.

Albo gumka wycierasz, albo robisz zaznaczenie i usuwasz wszystko wokół napisu, a jeśli masz ps to albo inteligentym zaznaczeniem (czy jak to tam sie nazywa) lub dajesz zaznaczenie>>zakres kolorów mając wybrany biały kolor. Wtedy zaznacza ci wszystkie białe piksele i poprostu je usuwasz

Siemka. Mam male pytanko. Jak zrobic tak, zeby pod napisem "League of Legends" zniknela biala warstwa i zeby zostal sam napis? Bo chce robic miniaturki, ale kolor bialej warstwy mi nie pasuje i wlasnie dlatego prosze o pomoc. W skrocie. Jak usuanc biala warstwe spod napisu. Z gory dziekuje za dopwoiedz i pozdrawiam.