Pytanie dot. abonamentu

Witam,

Od kilku dni interesuje sie wow-em a dokladnie powrotem do gry. Posiadam tylko MOP-a a nie jestem pewny czy gra wciagnie mnie na tyle by kupic dodatek + czas gry (to ok. 200 zl), czytajac wiele wypowiedzi ludzie roznie gre oceniaja i ciezko wyciagnac konkretne wnioski. Wczoraj zauwazylem na stronie blizarda mozliwosc wykupienia abonamentu 50zl~ co pozwolilo by mi korzystac juz z gry moja postacia ale nadal nie bede mogl odkrywac nowego contentu i teraz pytanie :

Czy to cos mi da?

Chce sie dokladnie zorientować jak wyglada swiat, porobic pvp i jesli bylo by mozliwosc to dungi/rajdy itp

Czy warto sprobowac ?

Możesz dodać do swojego konta nowe trialowe, gdzie praktycznie wszystko do 20 lvla jest dostępne (pierwsze dungeony i battlegroundy, więc zorientujesz się co i jak).
A jak się spodoba to potem do tego dokup sobie battlechesta, można dorwać za niewielkie kwoty, który da Ci dodatkowo 30 dni z pełną zawartością (wychodzi taniej niż kupno prepaida, dlatego polecam).
Czy warto - skąd mam wiedzieć, czy Ci się spodoba? Jakbym miał więcej czasu, grałbym bez wahania, ale nie opłaca mi się kupować abo na parę godzin w tygodniu, wolę GW2 pod tym kątem.

warn_ico.png
Proszę przeczytać dokładnie pierwszy post ~ blaumro

@Edit
Derp, faktycznie. Zamiast nowego przeczytałem całego.

Trial nie oddaje tego co tak naprawde w wowie jest fajne a battlechesta sie nie oplaca skoro mam juz MOP-a (battlechest aktualnie kosztuj 55zł~)

Możesz dodać do swojego konta nowe trialowe, gdzie praktycznie wszystko do 20 lvla jest dostępne (pierwsze dungeony i battlegroundy, więc zorientujesz się co i jak).A jak się spodoba to potem do tego dokup sobie battlechesta, można dorwać za niewielkie kwoty, który da Ci dodatkowo 30 dni z pełną zawartością (wychodzi taniej niż kupno prepaida, dlatego polecam).Czy warto - skąd mam wiedzieć, czy Ci się spodoba? Jakbym miał więcej czasu, grałbym bez wahania, ale nie opłaca mi się kupować abo na parę godzin w tygodniu, wolę GW2 pod tym kątem.

Czytanie ze zrozumieniem no.1

Ogólnie Warlords of Draenor jest bardzo dobrym dodatkiem, masa rzeczy do roboty, achivmenty, pety, garnizon każdy dla siebie coś znajdzie. Oczywiście ile ludzi tyle zdań, wielu graczy jest już znudzonych aktualnym kontentem bo nie oszukujmy się stoi już długo, ale dla kogoś kto nie grał jeszcze w WOD'a to starczy zabawy na 4 miesiace z hakiem. PP od blizzarda wychodzi drożej, nie opłaca Ci się kupować bezpośrednio od blizza klucza, jak sam napisałeś 30 dni - 50 zł, na keyach masz 60dni za 85zł tak więc na pierwszy rzut oka widać co się bardziej opłaca. Jest też opcja kupna PP za golda, jeżeli posiadałeś na koncie ok 40k, to w tej chwili powinieneś mieć przy wyborze postaci opcję możliwość odnowienia subskrypcji za golda (o 20 jak sprawdzałem to Game time token na AH chodził za 39k z groszem).

Witam,

Od kilku dni interesuje sie wow-em a dokladnie powrotem do gry. Posiadam tylko MOP-a a nie jestem pewny czy gra wciagnie mnie na tyle by kupic dodatek + czas gry (to ok. 200 zl), czytajac wiele wypowiedzi ludzie roznie gre oceniaja i ciezko wyciagnac konkretne wnioski. Wczoraj zauwazylem na stronie blizarda mozliwosc wykupienia abonamentu 50zl~ co pozwolilo by mi korzystac juz z gry moja postacia ale nadal nie bede mogl odkrywac nowego contentu i teraz pytanie :

Czy to cos mi da?

Chce sie dokladnie zorientować jak wyglada swiat, porobic pvp i jesli bylo by mozliwosc to dungi/rajdy itp

Czy warto sprobowac ?