Czy da sie w lolu zmienic efekty dzwiekowe typu: double kill, killing spree, firstblood itp?
ponieważ natrafiłem na to wideo:
Czy da sie w lolu zmienic efekty dzwiekowe typu: double kill, killing spree, firstblood itp?
Przecież to oficjalny dodatek nie żadna modyfikacja ^^
Raczej wątpię, ale jeśli jest możliwość podmiany skinów postaci na "swoje własne", nie wykluczone że da się to zrobić. Co do powyższego filmu, jest to oficjalna wersja dźwięków do HoN, z tego co wiem nie jest dostępna za darmo, a trzeba ją kupić.
To jest w Heroes Of Newerth. Inne MOBA. Może jakoś się da podmienić pliki.
Wiem ze to jest z gry hon, pytanie dotyczy czy wgl da sie zamieńić pliki dzwiękowe w lolu, i czy te modyfikacje tych plików dziwiękowych są legalne. Ponieważ w innych grach typu dragon nest karane były modyfikacje stroju, wyglądu postaci a nawet plików dzwiękowych.
Jednak mod odkrywający tryb gdzie można grac tymi samymi postaciami przeszedł, przynajmniej czasowo, więc i za modyfikacje dźwieków bana być nie powinno.
Sama zrobiłam jakiś czas temu sobie zmianę koloru hud bo mam problem ze znalezieniem swojego paska zdrowia i póki co bana nie mam
Teraz sobie zajrzałam do plików, jest w folderze konkretnej wersji językowej kilka bibliotek (chyba 3), trzeba je dobrze ugryźć.
a, znalazłam na forum lola Coś takiego
jutro instaluję na moim kliencie PBE.
Bo mnie ta angielsko-francuska Kazimiera Szczuka irytuje i też ostatnio zastanawiałam się nad zmianą voice packu.
Szkoda, ze riot póki co nie myśli o wprowadzeniu Announcer paczek jak w Docie czy Honie. Posiadam na tym pierwszym Glados i Death Prophet i to jest miut dla uszu