Pytanie dot. gry

Witam wiem że o takie coś powinienem pytać w szukam mmo ale tam nie moge zakładać tematów ( pewnie dlatego że nowy jestem )

mam takie pytanie . Znacie jakieś gry mmo w których podczas tworzenia postaci jest swoboda i można stworzyć niemal każdego ( np DCUO tam można stworzyć chyba każdego od batmana zaczynając po postaciach z bleacha kończąc ) i właśnie takie gry lubie . możecie coś polecic w czym jest właśnie taka swoboda ?

Champions Online.

Hm... Jest wiele gier gdzie masz rozbudowany system kostumizacji "początkowej" postaci. Np. Runescape - Możesz dużo rzeczy tam zmienić z wyjątkiem twarzy (co mnie trochę wnerwia). Następnie masz Perfect World International. W skrócie PWI. System charakteryzacji postaci którego same Sims'y by pozazdrościły. Poczytaj na portalu w spisie gier 3D. Znajdziesz tam parę gierek z fajnym systemem zmiany wyglądu postaci (z wyjątkiem metina :D)

fajnie że ktoś odpowiedział szkodaże nie czytacie ze zrozumieniem ...

"np DCUO tam można stworzyć chyba każdego od batmana zaczynając po postaciach z bleacha kończą"

czyli chodzi o gry w których mozna stworzyc postacie podobne właśnie np do batmana,supermena,do postaci z Bleacha ( nie chodiz że musi być 100% podobna postać )

pograłem w DCUO ale jak czytałem o tych ograniczeniach dla graczy F2P to zrezygnowałem

Marvel heroes?

Nie wiem o co ci chodzi, czy chcesz gre z rozbudoanym kreatorem psotaci i tyle, czy gre w ktorej bedzie mozna grac superbohaterami? I skad u superbohaterow bleach? :o

jemu raczej chodzi o taką gre w której można tworzyć podobne postacie do postaci z anime

skoro pisze o DCUO

wystarczy na YT zobaczyć sobie kreatora w DCUO tam można tworzyć postacie przypominające postacie z bleacha DBZ batmana itp

A mi sie wydaje że chodzi mu o to że można zrobić każdą postać np.Alucard'a z Hellsinga tak samo i Naruto że po prostu można zrobić wszystko.

dokladnie tak jak pisze up

jak narazie ty tylko w DCUO takie coś znalazlem jednak tam przestraszyły mnie ograniczeia dla f2p i to że gracz f2p nie ma szans z kontem premium albo legendarnym

Zły dział. Aby założyć temat w dziale "Szukam MMO" należy mieć 20 postów. Oczywiście "nabijając" je bezsensownym SPAMem pogorszysz tylko swoją sytuację. Temat zamykam.

Witam wiem że o takie coś powinienem pytać w szukam mmo ale tam nie moge zakładać tematów ( pewnie dlatego że nowy jestem )

mam takie pytanie . Znacie jakieś gry mmo w których podczas tworzenia postaci jest swoboda i można stworzyć niemal każdego ( np DCUO tam można stworzyć chyba każdego od batmana zaczynając po postaciach z bleacha kończąc ) i właśnie takie gry lubie . możecie coś polecic w czym jest właśnie taka swoboda ?