Pytanie dotyczące War Thunder

Siema, uwielbiam Czołgi i tym podobne. Potrzebuje informacje czy mi wejdzie.

Jakie gry na nim grałem to Cod MW 2(full) i Wot.

Wota grałem niestety na mini żeby uzyskać jak najwięcej FPS oraz niestety Wot używał u mnie tylko jeden procek.

Piszcie i doradzajcie dodaje info na dole(proszę nie patrzeć na temperaturę i zużycie procka to staare screeny)

rocesor: Intel® Pentium® CPU P6000

Grafika: Intel® HD Graphics

Ram: 3,00 GB

Toshiba

Satellite C650- 12j

PSC12E-00500UPL

jj08.png

0973b9438493e452gen.jpg

Nie wejdzie

W ostateczności da się grać

Zobaczymy jak wyjdzie ale bd ciezko zapewne.

na ultra low+ pojdzie tak mi sie wydaje w sumie to dual

Oto minimalne wymagania gry podane przez producenta:

Procesor Intel Core2 Duo @ 2.40GHz

Karta graficzna GeForce 8800 GT

RAM 2 GB

Procek za słaby i karta graficzna która jest zintegrowana i bardzo słaba, ale spróbować nie zaszkodzi

Oto minimalne wymagania gry podane przez producenta:Procesor Intel Core2 Duo @ 2.40GHzKarta graficzna GeForce 8800 GTRAM 2 GBProcek za słaby i karta graficzna która jest zintegrowana i bardzo słaba, ale spróbować nie zaszkodzi

Autor nie ma co się obawiać, bo zanim WT przebije WoT (o ile w ogóle tak będzie, bo grafa to nie wszystko), to minie bardzo dużo czasu. Póki co lepiej niech nie zmienia tytułu, bo i tak zamiast grać normalnie, to będzie się wkurzał na mało fpsów- to nie gra, to męczarnia.

Jeszcze zostaje kwestia systemu, bo ostatnio w nowych grach wymagają takiej Visty wzwyż...

Te wymagania są zawyżone ja śmigam na intel core 2 duo 2.2 i GF 8600GT,ramu mam 2 gb a na medium płynnie śmigam.Wymień grafe i spróbuj na najniższych

To jest Laptop, różnica między tym pentiumem a core 2 duo jest ogromna w dodatku taktowanie dużo wyższe. Co do systemu to ja gram na Xp'ku

Hmm... w WT na niskich detalach w samoloty grywam płynnie i bez ścinek, podczas gdy w WoWP (samoloty od Wargamingu) w niektórych momentach nawet na minimalnych notowałem spadki FPSów. Niewielkie, ale jednak. Jeśli w ground forces będzie taka sama zależność, to sądzę że WT ci pójdzie...

WT ma bardzo dobrą optymalizację. Grając w Wot'a nawet na "low" potrafiło się coś zwalić. A w WT, gdzie grafa wydaje się x100 lepsza na średnich mam po 40fpsów.

ja w wocie mam po 40 fspwo spadki do 25 a w WT mam po 80+ na ultra...

hej jak myślicie bo nie chcę spamić nowymi tematami czy mi WT pujdzie na win xp sp3 amd athlon II x64 grafika geforce gt 9500 1gb ramu...

wiem mam pc z drewna ale niestac mnie na nowego.

Siema, uwielbiam Czołgi i tym podobne. Potrzebuje informacje czy mi wejdzie.

Jakie gry na nim grałem to Cod MW 2(full) i Wot.

Wota grałem niestety na mini żeby uzyskać jak najwięcej FPS oraz niestety Wot używał u mnie tylko jeden procek.

Piszcie i doradzajcie dodaje info na dole(proszę nie patrzeć na temperaturę i zużycie procka to staare screeny)

rocesor: Intel® Pentium® CPU P6000

Grafika: Intel® HD Graphics

Ram: 3,00 GB

Toshiba

Satellite C650- 12j

PSC12E-00500UPL

jj08.png

0973b9438493e452gen.jpg