Pytanie dotyczące zakupu

Witam mam pewien problem. Mam na swoim battlenecie wowa mist of pandaria gdyż dostałem go kiedyś tam przez to że przedpremierowo kupiłem diablo 3 ROS. Teraz chciałbym kupić sobie najnowszy dodatek i tu nasuwa się pytanie czy aktywując go dostane jakiś czas gry czy dodatkowo będę zmuszony kupić prepaid?

Będziesz musiał kupić prepaid, czas gry dostaje się tylko za kupno battlechesta (czyli za to co już masz). Jeśli masz na koncie wystarczającą ilość golda, to po zalogowaniu się w oknie wyboru postaci możesz wykupić WoW Token przedłużający czas gry o 30 dni. Nie wiem ile kosztuje w tej chwili, ale po wyjściu dodatku było to ok. 35k golda.

Oprócz kupowania prepaida masz również możliwość wykupienia czasu gry bezpośrednio od Blizzarda. Nie wiem jak z cenami w innych walutach, ale miesiąc gry to 9.99 GBP (czyli ok. 55 zł, wychodzi 110 zł za 2 miesiące więc się po prostu nie opłaca), są też możliwości wykupienia czasu gry na dłuższe okresy.

Posiadając mopa aktywuj sobie darmowe 10 dni testowania nowego dodatku i następnie go kup, kupująć WoD'a nie dostajesz czasu gry czyli musisz się znowu wykosztować 80 zł na 2 miesiace czasu gry :)

lipa straszna że nie mogłem wykorzystać kiedy chce tego battlechesta tylko od razu przypisało mi do konta :/ anyway dzięki

Witam mam pewien problem. Mam na swoim battlenecie wowa mist of pandaria gdyż dostałem go kiedyś tam przez to że przedpremierowo kupiłem diablo 3 ROS. Teraz chciałbym kupić sobie najnowszy dodatek i tu nasuwa się pytanie czy aktywując go dostane jakiś czas gry czy dodatkowo będę zmuszony kupić prepaid?