[Pytanie] Dragons Prophet

Witam. dostałem na maila beta key. aktywowałem konto na stronie i wgl. Ale coś tam jest że mam bodajże 5% i że mam zapraszać znajomych itp... Czy mogę już normalnie grać ja mam konto i beta key czy muszę zapraszać ludzi itp. żeby było 100%? .... prosze o odpowiedz bo nie wiem czy sciągać ;x.

A nie możesz się zalogować w grze i sprawdzić sam? Możesz grać skoro aktywowałeś konto kluczykiem.

Po aktywacji klucza status automatycznie się zmienia.

Te klucze , które oni rozdawali były potrzebne żeby pograć w weekend. I te klucze nie zmieniały statusu z oczekującego .

Ja dostałem klucz z jakiejś niemieckiej stronki o mmorpg, ale to było dość dawno temu, i ten klucz po aktywacji dał mi dostęp do gry na czas trwania całej Bety.

Jeśli Twoje konto nie wygląda tak:

Wtedy nie masz dostępu do bety, albo źle użyty key albo jest to key ze stress testu.

No mam tak ale ten pasek nie jest pełny .

Wiecie może skąd wziąść Keya żeby normalnie grać?

Witam. dostałem na maila beta key. aktywowałem konto na stronie i wgl. Ale coś tam jest że mam bodajże 5% i że mam zapraszać znajomych itp... Czy mogę już normalnie grać ja mam konto i beta key czy muszę zapraszać ludzi itp. żeby było 100%? .... prosze o odpowiedz bo nie wiem czy sciągać ;x.