Witajcie,
Dziś wpadłem na taki śmieszny pomysł i spodobał mi się, lecz chciałbym podzielić się nim z Wami i dowiedzieć się co o nim myślicie.
League of Legends wygląda jak wygląda, jest jedną z przodujących gier na rynku i jedną z najlepszych jaką widziałem. Oderwać się od niej nie potrafię. Nudzi mi się (nie potrafiłbym grać cały dzień, aktualnie gram po 1-3 mecze dziennie), lecz zaraz do niej wracam. Pomyśleliście chociaż na chwilę jakby wyglądało League of Legends w postaci otwartego świata, ze wszystkimi bohaterami? zaczynamy od 1 lvla, expimy sobie, zdobywamy skille (w otwartym świecie byłaby szersza gama efektów oraz czarów), a w tym otwartym świecie byłyby tak jakby pomieszczenia, gdzie zbierają się gracze i oczekuję wojny na dwie drużyny (coś jak w tibii arena). Następnie jak zbiorą się gracze, przenosi ich na arenę i prowadzą ze sobą wojnę na punkty. Wszystko oczywiście w klimacie 3D, a tryb ten byłby oddzielny rzecz jasna od tego co jest teraz (nie byłby powiązany w ogóle). Aktualny tryb miałby swoje poziomy, przedmioty itd., zaś powstałby oddzielny do którego również byśmy się logowali z tego samego clienta.
Jeśli komuś spodobała się ta myśl, niech się wypowie - myślicie, że wydawcy tej wspaniałej gry pomyślą o tym kiedyś?
Zapraszam do dyskusji