Pytanie FPS/MMO

Witam.

Znacie może jakieś gry fps/mmo gdzie są mapy podobne jak te w już zamkniętym Battlefield:Heroes ?

w BFH grałem od cbt i naprawdę siedziałem do ostatniej minuty zamknięcia serwerów i do tej pory nie pogodziłem się z tą bolesną stratą, więc pomyślałem że może będzie coś co zastąpi ten klimat? coś z podobnym soundtrackiem? mapami gdzie w halloween było w tle słychać nietoperze, krzyki i wycie wilka a w zimę typowe "hoo hooo hooooo" mikołaja?

Na pewno wiecie o co chodzi. :)

z góry dziękuje wielkie za pomoc.

Niestety, nic nie zastąpi BFH.

Jednak gra, która może ci przypaść do gustu to Micro Volts.

Może "Plants vs Zombies: Garden Warfare"? Styl graficzny i struktura map jest bardzo podobna jak w BF:H, do tego obie gry posiadają/posiadały podobny humorystyczny klimat. Gra jest B2P, kupiłem ją w promocji za 30zł i przyznam, że gram w nią co jakiś czas i bardzo dobrze się bawię.

Jest grupa amatorów którzy próbują stworzyć grę bardzo podobną do właśnie BFH tyle, że bez P2W. Gra ma tytuł Renegade Line i jest póki co jest we wczesnej fazie rozwoju. Myśle, że warto śledzić ten projekt.

@robak a dużo tam ludzi ?

team fortress 2

@robak a dużo tam ludzi ?

Do trybu gardens vs graveyards ludzi znajdziesz ekspresowo, do TDM również. Za jakiś czas wychodzi druga część gry, więc jedynki za wysoką cenę bym nie kupował tylko zgarnął na jakiejś promocji.

Witam.

Znacie może jakieś gry fps/mmo gdzie są mapy podobne jak te w już zamkniętym Battlefield:Heroes ?

w BFH grałem od cbt i naprawdę siedziałem do ostatniej minuty zamknięcia serwerów i do tej pory nie pogodziłem się z tą bolesną stratą, więc pomyślałem że może będzie coś co zastąpi ten klimat? coś z podobnym soundtrackiem? mapami gdzie w halloween było w tle słychać nietoperze, krzyki i wycie wilka a w zimę typowe "hoo hooo hooooo" mikołaja?

Na pewno wiecie o co chodzi. :)

z góry dziękuje wielkie za pomoc.