Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość ustawienia sobie tego kółeczka pokazującego nasz zasięg autoattacku na stałe bo tak to na obecną chwilę jest to widoczne tylko przy naciśnięciu X, a z racji tego że ostatnio dosyć sporo gram jako adc chciałbym znać dokładnie mój zasięg cały czas.
Pytanie na temat auto attack range indicator
bynajmniej na A masz tak tylko wtedy nie atakujesz prawym tylko właśnie A... zobacz se o tym filmiki
bynajmniej nazywa się to orb Wolking
Wiem czym jest orbwalking i wiem że na A i na X mi pokaże się to kółeczko ale mi chodzi o to żeby to kółeczko było pokazane cały czas bo chce znać mój dokładny zasięg na każdym z adc niezależnie od tego czy coś naciskam czy nie coś w stylu kółeczka na evelyn pokazującego jak blisko może podejść.
Jest taka możliwość wystarczy kupić sobie [ciach], bot do league of legends, na przykład na miesiąc za 10 dolców i będziesz miał masę kółeczek, kółeczko auto ataku, kółeczko skilli i inne kółeczka. NIE polecam, NIE polecam jeszcze raz mówię że NIE, tylko jest takie coś i tyle.
1.5. Nie popieramy cheatow, botów i innych nielegalnych programów, mających na celu ułatwianie graczom życia. Tym samym zabronione jest reklamowanie, promowanie, dopraszanie się o wyżej wymienione aplikacje.
żeby nie było że popieram "NIE polecam, NIE polecam jeszcze raz mówię że NIE, tylko jest takie coś i tyle."

Ehh nie chodzi mi o żadne trzecie programy po-prostu pamiętam jak w sezonie 1 i 2 była taka opcja w menu gry a na obecną chwilę gdy wróciłem do grania jako ADC nie mogę jej znaleźć jest tylko dostępna pod A i X do momentu oddania pierwszego ataku a wtedy było to widoczne cały czas jak kółko od pasywki evelyn.
Naprawdę jest ci to potrzebne... Mainujac adc(od roku z przerwami) znam na oko dokładny range prawie wszystkich adc(oprócz ashe i urgota). Graj przyjacielu to z czasem samo ci to przyjdzie.
Kwestia wyczucia. Zasięg prawie wszystkich ADC różni się o 50 jednostek (tylko Jinx i Tristana mają nieco inne zasięgi z powodów dość oczywistych - skill i pasywka). Po chwili ogrania się z postaciami będziesz widzieć jaki masz zasięg. Indicatorów na stałe raczej nie ma, ale sprawdzę jak dzisiaj będę grać i potwierdzę swoje informacje.
@HasHMakeR bardzo potrzebne nie jest bo sam znam na oko zasięg każdego adc (poza triss bo u niej się co lvl zmienia), ale chcę znać dokładny zasięg co do 0,5mm ze względu na to że jestem wzrokowcem i dzięki nie używaniu na początku smartcastów znam zasięg prawie każdego spella co do 0,5 i wiem na ile mogę do danej postaci podejść albo czy muszę wogóle unikać danego skillshota np. Q ezreala co stanowi dodatkową przewagę nad moim przeciwnikiem a nawet przewagę podwójną bo po pierwsze unikam obrażeń a po drugie jak przeciwnik widzi że jesteś w stanie uniknąć jego wszystkich skillshotów zaczyna wątpić w siebie i popełniać jeszcze więcej błędów niż gdy jest zbyt pewny siebie bądź zaczyna grać defensywnie co w przypadku hypercarry jak vayne lub triss może być gwoździem do trumny dla całego jego teamu (sami wiecie co potrafi zrobić wyfarmiona vayne albo triss w late game )
Polecam program ciach, niby to jest hack. Ale tak nie jest.
Sam go używam na zwykłym pvp pokazuje on czas respawnu w jungli (musisz ty zabic żeby widzieć czas) i dodaje ci różne combo (np. ryze W Q E Q )
poza tym możesz wgrywać różne skrypty. Ja polecam go głównie dlatego że pokazuje ci respawn jungli i zasięg ataku. Jak chcesz to baw się w skrypty ale ja tego nie robię jak się nie znasz na tych kodach to lepiej nie używaj ich bo ci jeszcze jakieś błedy wyskoczą. Powtarzam to nie jest hack, to jest tako jaki mod.

@up Hej, to niby hack ale nie jest to hack. Daje Ci timery na jungle, pokazuje najlepsze combo i zasięg ataku Twojej postaci ale to nie jest hack który ułatwia Ci rozgrywke, bo ja tak mówię... REALLY?
@topic
Z tego co mi wiadomo, nie ma czegoś takiego. Pozostaje Ci praktyka .
Polecam program ciach, niby to jest hack. Ale tak nie jest.Sam go używam na zwykłym pvp pokazuje on czas respawnu w jungli (musisz ty zabic żeby widzieć czas) i dodaje ci różne combo (np. ryze W Q E Q )poza tym możesz wgrywać różne skrypty. Ja polecam go głównie dlatego że pokazuje ci respawn jungli i zasięg ataku. Jak chcesz to baw się w skrypty ale ja tego nie robię jak się nie znasz na tych kodach to lepiej nie używaj ich bo ci jeszcze jakieś błedy wyskoczą. Powtarzam to nie jest hack, to jest tako jaki mod.
To są cheaty i RIOT za to banuje, więc źle mówisz... i mam nadzieję, że również bana dostaniesz, w pierwszej kolejności tu, na forum.
Co do tematu, to nie ma takiej możliwości ułatwiałoby to rozgrywkę zbyt mocno.
@EDIT; Pożegnaj się z kontem, bo już do riotu napisałem + screen z tego forum
Swoją drogą, szczyt wszystkiego. Dość, że używa cheatów, to jeszcze się tym chwali publicznie i zachęca innych do używania.
@EDIT2; Do modów, jbc. proszę nie usuwać tematu do końca tego tygodnia, bo zanim RIOT odczyta moją wiadomość i zajrzy na forum w celu weryfikacji wiarygodności, to może trochę minąć.
@FuuqintoshLXIX
Jak już mówiłem nie interesują mnie programy trzecie sam jak tylko dowiedziałem się o tym programie to od razu poszedł ticket do supportu że coś takiego istnieje. Jak dla mnie wszyscy użytkownicy tego szajsu powinni być banowani dożywotnio.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi jednak będe musiał bawić się w nawalanie A i X na klawiaturze Szkoda że wycofali tę opcje z menu :// Temat do zamknięcia.
Zawsze możesz spróbować zablokować jakoś te klawisze, żeby były wciśnięte non-stop xD
Nie ważne, tak się nie da, właśnie sprawdziłem ;d (można usunąć)
Na prośbę twórcy temat zamykam, a cziterów zgłaszam do administracji.
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość ustawienia sobie tego kółeczka pokazującego nasz zasięg autoattacku na stałe bo tak to na obecną chwilę jest to widoczne tylko przy naciśnięciu X, a z racji tego że ostatnio dosyć sporo gram jako adc chciałbym znać dokładnie mój zasięg cały czas.