Pytanie na temat expa

Ok poniewaz zbytnio nikt z moich znajomych nie zna odpowiedzi wiec kieruje ja do was. Mam 170 win i tylko 28lv gdzie ludzie majacy 100 win maja juz 30. Jestem ciekaw jak to mozliwe nie maja oni po 10000 przegranych. Gram tylko normale i jade bez boostow oraz konto robilem od 0 bez jakis referali w sumie to sam nie wiem co to jest :). Jesli ktos by znal odpowiedz z gory za nia dziekuje.

Grają custom albo jadą na exp boost proste.

Jak ja pamiętam to 30lvl miało się przy 150win i 150lost +/-

Edit:

Chociaż może też są to trolle typu 100win 250lost i jak tylko wbiją 30lvl idą grać ranked...

Grają custom albo jadą na exp boost proste.Jak ja pamiętam to 30lvl miało się przy 150win i 150lost +/-Edit:Chociaż może też są to trolle typu 100win 250lost i jak tylko wbiją 30lvl idą grać ranked...

True story.

@Topic Chodzi o to ,że kiedyś dostawało się duzo xp bostow ponieważ był jeden serwer i czesto byly lagi ,a to xp boost ato RP darmowe.

nuby przy 30 mialem juz 200 winow ;p

@topic mi sie raz trafił gosciu z 1 albo 7 winami xD (na normalu)

XP Boostów nie dawali chyba nigdy (IP boosty i RP za to już tak), a wątpię by ktoś je kupował na własną rękę. Po prostu dużo coopów grali żeby załapać podstawy gry i zasady grania różnymi champami...

XP Boostów nie dawali chyba nigdy (IP boosty i RP za to już tak), a wątpię by ktoś je kupował na własną rękę. Po prostu dużo coopów grali żeby załapać podstawy gry i zasady grania różnymi champami...
Na US dawali : D ale to jeszcze jak jeszcze byl ( Only US server )

Ok poniewaz zbytnio nikt z moich znajomych nie zna odpowiedzi wiec kieruje ja do was. Mam 170 win i tylko 28lv gdzie ludzie majacy 100 win maja juz 30. Jestem ciekaw jak to mozliwe nie maja oni po 10000 przegranych. Gram tylko normale i jade bez boostow oraz konto robilem od 0 bez jakis referali w sumie to sam nie wiem co to jest :). Jesli ktos by znal odpowiedz z gory za nia dziekuje.