Pytanie na temat expienia

Witam.

Gram po stronie asmo rangerem ( server barus ) aktualnie 32lv ale zaczynam miec problemy ze zlotymi questami. Moje pytanie jest takie gdzie najlepiej i najsprawniej by mi bylo expic albo questowac? Wiem ze do wyboru mam albo abyss belusian i morhein jednak nie wiem za co najlepiej sie zabrac. Napisze odrazu ze nie mam mentora i przewaznie wszystko musze robic sam rownierz nie mam GP. Z gory dzieki za udzielone odpowiedzi.

Niebieskie questy.........procz grupowych ;] a co Ty myslales ze na samych zlotych wbijesz 50 ?? do tego insty i powtarzalne na coiny.

Niestety Aion to typowy quest grinding :/ Gdyby szło wybrać Grind lub questy, gra by miała o wiele większe wzięcie.

A gdzie najlepiej zaczac questy robic? Morheim, belusia czy abyss?

Bierz questy w Morheim, ale tylko te, z których masz dużo expa, bo takich po 1-2 k się nie opłaca robić.

Witam.

Gram po stronie asmo rangerem ( server barus ) aktualnie 32lv ale zaczynam miec problemy ze zlotymi questami. Moje pytanie jest takie gdzie najlepiej i najsprawniej by mi bylo expic albo questowac? Wiem ze do wyboru mam albo abyss belusian i morhein jednak nie wiem za co najlepiej sie zabrac. Napisze odrazu ze nie mam mentora i przewaznie wszystko musze robic sam rownierz nie mam GP. Z gory dzieki za udzielone odpowiedzi.