Pytanie na temat kupna Guild Wars 2

Witam. Mam pytanie na temat kupna GW2.

Od kogo z sklepow internetowych kupic wersje cyfrowa i czy sie oplaca, bo nie zalezy mi na pudelku z gra.

Prosze o podanie listy sklepow, ktore sprzedaja takowe wersje (orginalne), chodzi mi o takie, ktore nie dostana bana na przyszlosc.

Bo osobiscie znalazlem keye.pl (nie wiem czy maja orginala, z legalnego zrodła) i fabrykakluczy.pl (niby maja orginaly), ale prosilbym o potwierdzenie o co z tym chodzi.

Jesli sie nie oplaca kupywac wersji cyfrowej bo jest z nie legalnego zrodla to mam pytanie czy w sklepach gram.pl -> Katowice i Krakow sa juz wersje tej gry ktore mozna nabyc i trzymac do startu ? ?

Keye.pl - taniej nie znalazłem. Zaufany sklep. Z Fabryki Kluczy ktoś miał problem z kluczykiem na forum.

Oczywiscie rozumiec ze klucze na Keye.pl pochodza z legalnego zródła? ... Nie chce by bylo jak np bf3 mial ruska wersje ktora banowali i nadal banuja czasami.

Nie pracuję tam więc ci nie powiem, ale myślę że sklep ma zbyt dużo klientów by móc sobie pozwolić na jakieś wałki. A support jest porządny, w razie jakichś problemów powinni pomóc.

Temat do zamkniecia zapytalem na officialnej stronie "keye.pl" z jakiego zrodla maja klucze do Gw2 i napisali ze od dystrybutora czyli Arena NET

Witam. Mam pytanie na temat kupna GW2.

Od kogo z sklepow internetowych kupic wersje cyfrowa i czy sie oplaca, bo nie zalezy mi na pudelku z gra.

Prosze o podanie listy sklepow, ktore sprzedaja takowe wersje (orginalne), chodzi mi o takie, ktore nie dostana bana na przyszlosc.

Bo osobiscie znalazlem keye.pl (nie wiem czy maja orginala, z legalnego zrodła) i fabrykakluczy.pl (niby maja orginaly), ale prosilbym o potwierdzenie o co z tym chodzi.

Jesli sie nie oplaca kupywac wersji cyfrowej bo jest z nie legalnego zrodla to mam pytanie czy w sklepach gram.pl -> Katowice i Krakow sa juz wersje tej gry ktore mozna nabyc i trzymac do startu ? ?