Pytanie na temat newsow na stronie glownej

Witam.

Wiadomo powszechnie ze istnieje polska wersja Lineage2PL. Jakis czas temu pojawila sie informacja ze za kilka dni (w dniu 1.10 czyli dzisiaj) ma byc aktualizacja Lindvior w wersji polskiej dlaczego ozonek czy tam guru nie dali nawet informacji jako news? Wiem Lindvior jest starszy ale jesli jest dzial dedykowany dla L2 ... I wydaje mi sie ze taki news powinien sie pojawic ze aktualizacja nastapila.

Co to za forum? Niby najlepsze polskie a jedne newsy wpisuje a innych nie? Czyli co wam pasuje?

Na temat jum eventow Tery US piszecie, ktore tak naprawde nikogo, a na temat Lineage2 PL juz nie... Sam nie wiem co to ma byc.

O GTA online tez piszecie a to nie jest mmo, no co za forum.

Ja bym prosil o bardziej uwazne sledzenie wszystkich gier mmo, zwlaszcza tych wyszczegolnionych na forum, gdyz po cos maja swoj dzial.

Sam jestem wielkim fanem L2, ale pomyśl jakby mieli pisać news do każdej gry o nowym patchu to by im czasu nie wystarczyło. Dlatego istnieją fora wydawców gier gdzie są zamieszczane szczegółowe informacje odnośnie danego patcha i myśle że będzie dobrze jak tam się włąsnie udasz.

Mogło im to tez umknac, dlateog na glownej klikajac na twoje konto, masz przycisk Zaproponuj Newsa, z ktorego mozesz skorzystac i napisac samemu newsa o update do l2

Nie wiem nie znam sie na tym forum wiec pytam na nieoficialnym podforum l2. O polskiej aktualizacji lindviora wiadomo od dluzszego czasu, chociaz malo kto gra z tego forum w ta gre.

Lepiej napisac gdzie, kto i jaki lvl zostal wbity na tibii niz dac tak bardziej sensownego newsa jakim jest np. ten update ;)

Chyba nawet znam odpowiedz na Twoje pytanie.

Nie chce obrażać uzytkowników forum ani tez prowadzacych ale tutaj ta gra raczej nie jest mile widziana. Czytając wpisy chocby nawet newsa(na tej stronie) dot. powstania polskiego servera prawie wszyscy obrzucili to negatywnymi komentarzami. A gra jest warta polecenia dlatego tez ze jest trudna i nic nie przychodzi tutaj odrazu nie zrobisz tutaj pierdyliard q daily sam i juz masz top sprzet, poza fantastycznym pve naj ale to najlepsze pvp trzeba sie tez nakabinowac zeby doczegos dojsc. Wracajac do tego newsa z przed kilku miesiecy , wiekszosc uzytkownikow stwierdzila ze to glupie ze za pozno o kilka lat powstaje, ze beda tam trole nooby dzieciarnia neo itp i ze ogolnie sensu tam grac niema. A prawda jest inna gram juz miesiac (a jak czytalem komentarze w maju i czerwcu to wlasnie nastawialy mnie negatywnie do polskiego oficialnego servera) do tego nadal mozna sie spotkac gdzies z tematami gdzie uzytkownik pisze ze malo gra ludzi i ze nuda wieje.Nie rozumiem dlaczego ktos kto pogra kilka dni wypowiada sie na ten temat bo nie potrafi znalesc party na instancje zauwazylem ze w wiekszosc gier powstal system ktory sam przydziela graczy tworzy party i teleportuje do intancji (przyklad wow) a ze tutaj jest trudniej bo ciezko znalesc heala tanka to juz znaczy ze nikt niegra ale nikt nie bierze pod uwage ze taki typowy healer jest jak zloto i wszyscy kombinuja zeby go miec w cp dlatego dla pojedynczego gracza ktory jest leniwy bo za niego w wowie wszystko robil program to ta gra dla niego juz jest martwa. Fakt wszedl Livindor byl event niedlugo bedzie kolejny w tej grze cos robia a to naprawde przyciaga graczy , nawet support jest aktywny (problem kolegi z klanu zostal rozwiazany od reki w sobote popoludniu na ncwest musielibyscie czekac do pon). Wiec mysle ze l2 dla uzytkownikow forum jest zatrudne dlatego ta gra niewzbudza zainteresowania i o niej sie nie pisze nie mowi.

P.S Linvindor to nie byl jakis sobie path jak tu ktos u gory napisal. To byl naprawde potezny up ktory troche namieszal w grze i moim zdaniem pozytywnie, dodam od siebie ze za kilka miesiecy mozna sie spodziewac kolejnego ktory wyprowadzi czesciowo nieudano kronike GOD na prosta i moza wrocimy do czasow z kronik C5 i innych

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Lineage-II-powraca-do-34-klas-D%C5%82ugo-oczekiwany-update-Lindvior-trafi%C5%82-na-polski-serwer-gry

proszę - publikowany 11 dni temu

Jak to gra jest nielubiana, jesli wielu ludzi, uwaza wczesniejsze kroniki, za najlepsza gre mmorpg wszechczasow?

Witam.

Wiadomo powszechnie ze istnieje polska wersja Lineage2PL. Jakis czas temu pojawila sie informacja ze za kilka dni (w dniu 1.10 czyli dzisiaj) ma byc aktualizacja Lindvior w wersji polskiej dlaczego ozonek czy tam guru nie dali nawet informacji jako news? Wiem Lindvior jest starszy ale jesli jest dzial dedykowany dla L2 ... I wydaje mi sie ze taki news powinien sie pojawic ze aktualizacja nastapila.

Co to za forum? Niby najlepsze polskie a jedne newsy wpisuje a innych nie? Czyli co wam pasuje?

Na temat jum eventow Tery US piszecie, ktore tak naprawde nikogo, a na temat Lineage2 PL juz nie... Sam nie wiem co to ma byc.

O GTA online tez piszecie a to nie jest mmo, no co za forum.

Ja bym prosil o bardziej uwazne sledzenie wszystkich gier mmo, zwlaszcza tych wyszczegolnionych na forum, gdyz po cos maja swoj dzial.