Pytanie na temat populacji w wowie

Jak w temacie dużo osób dalej gra ? Opłaca sie zaczynać ? Liczę na was :P

Oczywiście że się opłaca nadal aktywnie gra około 8milionów graczy :). Gdybyś był zainteresowany możemy wspólnie zacząć od zera grę na jakimkolwiek serwie.

Osobiście mam postacie na 3 serwerach:

-Silvermoon

-Argent Dawn

-Darksarrow

Jeśli był byś zainteresowany i kupisz nowe konto wyślę ci RoF dzieki temu expiąc razem mamy x2 expa :) czyli szybszy lvl cap.

I tak najlepiej grać na Polskim serwerze w WoW - Burning Legion

Na BL'u mamy większość graczy PvE - zwłaszcza w ally. Oczywiście jeżeli będziesz zaczynał przygodę z WoW'em, to nie będzie dla Ciebie problemem, ale znaleźć kogoś z ratingiem 2k+ wolnego do gry, jest masakrą :D Za to stosunek Ally/Horda na BL jest bardzo fajny, bo niemalże po 50%.

Także Burning Legion:

Horda - PvP

Ally - PvE

Należy też dodać, że BL jest najlepiej zbalansowanym serwerem i Ratio A:H wyności ok. 1:1

Ups. już ktoś mnie uprzedził.

Dzieki hans za zaproszenie :D Ale pytałem sie ponieważ kumpel był ciekawy a niema konta na forumku dawaj do nas do bns :D z 10-15 osób online w guild codziennie :D

Na bl'u horda nie jest tylko pvp, znajdziesz mnóstwo raidujących gildii, pozatym są te całe battlegroup'y, więc tak naprawdę wybór serwera nie ma aż tak dużego znaczenia.

BTW. LuckySeven z jakiego anime ten gif ? :D

Burning Legion to mieszanka polaków i turków, dość mocno zaludniony server...

Polecam serdecznie za to Frostmane. Na server nigdy nie ma kolejek do loginu, populacja high i przyjazna dla alliantów ;)

Jest nawet polska gildia: Angry Birds, ponoć nawet raidują :)

Lucky jak chcesz grać na globalu to polecam Outland najwięcej ludzi gra na tym serwerze, wieczorem są nawet kolejki po 1200 osób i trzeba czekać po 20 min :P

Dlatego też nie polecam realmu Outland. BL może nie jest najludniejszym servem, ale i tak czasem było można dostać kurwicy robiąc questy w Outlandzie, gdzie respawn mobów jest żałosny i w godzinach szczytu czasem było trzeba sobie poczekać:/ Teraz zostaje wyobrazić sobie, co się dzieje na realmie Outland w godzinach szczytu:/

Jak w temacie dużo osób dalej gra ? Opłaca sie zaczynać ? Liczę na was :P