Jak w temacie dużo osób dalej gra ? Opłaca sie zaczynać ? Liczę na was
Pytanie na temat populacji w wowie
Oczywiście że się opłaca nadal aktywnie gra około 8milionów graczy . Gdybyś był zainteresowany możemy wspólnie zacząć od zera grę na jakimkolwiek serwie.
Osobiście mam postacie na 3 serwerach:
-Silvermoon
-Argent Dawn
-Darksarrow
Jeśli był byś zainteresowany i kupisz nowe konto wyślę ci RoF dzieki temu expiąc razem mamy x2 expa czyli szybszy lvl cap.
I tak najlepiej grać na Polskim serwerze w WoW - Burning Legion
Na BL'u mamy większość graczy PvE - zwłaszcza w ally. Oczywiście jeżeli będziesz zaczynał przygodę z WoW'em, to nie będzie dla Ciebie problemem, ale znaleźć kogoś z ratingiem 2k+ wolnego do gry, jest masakrą Za to stosunek Ally/Horda na BL jest bardzo fajny, bo niemalże po 50%.
Także Burning Legion:
Horda - PvP
Ally - PvE
Należy też dodać, że BL jest najlepiej zbalansowanym serwerem i Ratio A:H wyności ok. 1:1
Ups. już ktoś mnie uprzedził.
Dzieki hans za zaproszenie Ale pytałem sie ponieważ kumpel był ciekawy a niema konta na forumku dawaj do nas do bns
z 10-15 osób online w guild codziennie
Na bl'u horda nie jest tylko pvp, znajdziesz mnóstwo raidujących gildii, pozatym są te całe battlegroup'y, więc tak naprawdę wybór serwera nie ma aż tak dużego znaczenia.
BTW. LuckySeven z jakiego anime ten gif ?
Burning Legion to mieszanka polaków i turków, dość mocno zaludniony server...
Polecam serdecznie za to Frostmane. Na server nigdy nie ma kolejek do loginu, populacja high i przyjazna dla alliantów
Jest nawet polska gildia: Angry Birds, ponoć nawet raidują
Lucky jak chcesz grać na globalu to polecam Outland najwięcej ludzi gra na tym serwerze, wieczorem są nawet kolejki po 1200 osób i trzeba czekać po 20 min
Dlatego też nie polecam realmu Outland. BL może nie jest najludniejszym servem, ale i tak czasem było można dostać kurwicy robiąc questy w Outlandzie, gdzie respawn mobów jest żałosny i w godzinach szczytu czasem było trzeba sobie poczekać:/ Teraz zostaje wyobrazić sobie, co się dzieje na realmie Outland w godzinach szczytu:/
Jak w temacie dużo osób dalej gra ? Opłaca sie zaczynać ? Liczę na was