Mam pytanko na maila przyszła mi wiadomość z kluczem do wersji trial. I tu pytanko czy mogę go komuś przekazać ?? Bo mam za słabego kompa na ten produkt... A chciałbym dać go koledze Proszę o szybką odpowiedź !
Pytanie o 7-dniowy trial
W TERA EU do 6 lipca każdy może wejść do gry za darmo.
A w wersji od EnMasse obowiązuje 7 dniowy trial kiedy tylko chcesz.
Więc nie ma potrzeby oddawania czegokolwiek koledze, bo w obu wersjach jest trial ze swobodnym wstępem.
Dzięki
Witam idzie jescze przetestowac tere za darmo ?, i jaka cena wynosi za 30 dni abonamentu ? ,przymierzam sie do tery ale nie chce placic za cos nie wiedzac czy mi sie spododoba,i czy tera jest naprawde godna uwagi,czy lepiej poczekac na gw2?.
jak kolega wyzej, ponawiam pytanie. Szkoda wyrzucic pieniadze w bloto...
zaczekaj na gw, bo wszyscy których pytałem mówili mi że nie opłaca się TERY kupować (szybko się nudzi)
Jeśli interesuje was epicka opowieść, kochacie losowe wydarzenia, nie cierpicie standardowych questów i grindu, uwielbiacie PvP na wielką skalę, to GW2 jest dla was .
Witam idzie jescze przetestowac tere za darmo ?, i jaka cena wynosi za 30 dni abonamentu ? ,przymierzam sie do tery ale nie chce placic za cos nie wiedzac czy mi sie spododoba,i czy tera jest naprawde godna uwagi,czy lepiej poczekac na gw2?.
TERA EU Trial Event 7 dniowy Zakończony, jedynie teraz możesz przetestować grę u Amerykańskiego wydawcy http://tera.enmasse.com/try-tera najniższa cena to 37,90 zł za miesiąc w sklepie go2arena http://www.go2arena.pl/games/product/id/2661/Tera-Prepaid-30-dni Jeżeli chcesz zobaczyć coś innego niż point & click to tak TERA jest godna polecenia , lecz PvP w tej grze moim zdaniem kuleje..., jest nudne jak flaki z olejem... jedyne co jest ciekawe w PvP u tej gry to tylko GvG nic więcej system PK moim zdaniem z***ali bo zamiast mieć status PK po zabiciu gracza to ma się go włączając skill PK i wtedy można wszystkich graczy zabijać poza miastem z jakieś 10-15 min., mnie się osobiście podoba w tej grze jedynie grafika, krew, animacje i PvE nic więcej..., gra mogła by być o niebo lepsza gdyby jeszcze dodali do PvP przejmowanie miast i Zamków... i system PK jak by był podobny do L2 lub MU Online.
Śmieszy mnie to całe napalenie na GW 2. Skończy się to tak samo jak w przypadku Vindictusa np. Przed premierą tytuł mega zachwalany a po premierze cała sprawa związana z tym tytułem nagle ucichła. To samo czeka GW 2. Póki co wszyscy się tym jarają bo niby taka świetna produkcja, lecz po premierze odpadnie przynajmniej 50 % osób które się tym tak podniecają.
Uu Xaorus wyczuwam Wowboya

Ludzie większość gier zanim zostanie wydana jest naogół zachwalana co bylo z Tera ? co było z Swtor`em ? Gry są dobre ale chodzi o to ze nie są tym na co liczyliśmy ciągle mało.... tak samo będzie z GW2 będzie dobre ale nie aż tak.....
Nie bylem przekonany do tego tytulu, jednak chcialem sprawdzic sobie tego triala a tu d*pa, koniec ....
Mam pytanko na maila przyszła mi wiadomość z kluczem do wersji trial. I tu pytanko czy mogę go komuś przekazać ?? Bo mam za słabego kompa na ten produkt... A chciałbym dać go koledze Proszę o szybką odpowiedź !