Czesc, z gory przepraszam was za polskie znaki, pisze na angielskim laptopie.. Mysle, ze mi to wybaczycie, bede staral sie pisac zrozumiale.
Mianowicie, chcialbym poprosic wszystkich posiadaczy diablo o szczere wypowiedzi na temat tej gry, ostatnio, zastanawialem sie nad kupnem diablo 3, w dniu premiery kosztowalo 200zl co bylo dla mnie smieszne wiec powstrzymalem sie od zakupu. Duzo znajomych, jak i nieznajomych, pozytywnie komentowalo ta gre. Dzisiaj, kiedy cena waha sie od 130-150zl, postanowilem dosadnie rozwazyc zakup. Moje pytanie - czy warto? Slyszalem, ze w diablo 3 nie ma nic nadzwyczajnego, placi sie za marke . Kampania powalajaca nie jest, 11godzin i koniec, a jaki jest sens w przechodzeniu tej samej fabuly miliard razy? Duzo ludzi, mowilo, ze diablo swoja marka robilo bum, do zakonczenia kampanii na poziomie podstawowym bylo fajnie, ale juz nie maja checi wracac do tej gry. Jest tam cos, co pozwoli mi zostac w grze na dlugie, wakacyjne tygodnie? Jakis system craftingu slyszalem, ze jest. PVP, chyba jeszcze nie wlaczyli, a jak juz jest, to jak tam wyglada? I ogolnie plusy tej gry, licze na was chlopaki i dziewczyny ! ;D
Pozdrawiam