Pytanie o dostęp do bety

Witajcie. patrzyłem sobie Beta Invite Timer na pathexile, wbiłem na profil ostatniej osoby, która dostała klucz i ma napisane w profilu "Beta member", następnie wbiłem na profil osoby, która DOPIERO ma dostać klucz za jakieś 4 min i nie ma napisanego "Beta member".

Następnie wbiłem na swój profil i mam napisane "beta member", chociaż nie dostałem żadnego klucza ani nic nie aktywowałem.

W takim razie, będę mógł grać w PoE na betach ? Mam przycisk "DOWNLOAD NOW" ale teraz chyba wszyscy go mają ;D

Dzięki za odp

tak mozesz

o.0 dzięki ;] , dałem like, już pobieram ;)

#edit

a ktoś wytłumaczy jak to się stało, że bez aktywacji zostałem członkiem bety ?

#down - impreza ;D

#TOPIC:

sorry, zlamiłem, tutaj jest wszystko wyjaśnione: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/35618-pytanie-beta-member/

też zostałem ;d

Jeśli jesteś zarejestrowany to zostałeś wybrany w losowaniu. Zauważ, że na stronie ciągle ludzie są przyjmowani do bety na drodze losowania.

Witajcie. patrzyłem sobie Beta Invite Timer na pathexile, wbiłem na profil ostatniej osoby, która dostała klucz i ma napisane w profilu "Beta member", następnie wbiłem na profil osoby, która DOPIERO ma dostać klucz za jakieś 4 min i nie ma napisanego "Beta member".

Następnie wbiłem na swój profil i mam napisane "beta member", chociaż nie dostałem żadnego klucza ani nic nie aktywowałem.

W takim razie, będę mógł grać w PoE na betach ? Mam przycisk "DOWNLOAD NOW" ale teraz chyba wszyscy go mają ;D

Dzięki za odp