Pytanie o Final Fantasy XI na PC

Ostatnio u mnie w szkole panuje mania final fantasy. pierw na psp, potem ps2 a tera na pc, a jako ze za nidlugo boze narodzenie to fajnie byloby by kupic, ale 1 maly problem- gra jest platna. I tu moje 2 pytania:

a)Czy są karty pre-paid???

b )1 miesiąc jest podobno za free. czy to na tej zasadzie co jak kupujesz wowa, ze sie rejestrujesz, a zeby miec ten miesiac musisz podac kod z pre-paida lub numer karty platniczej, czy jak z l2 ze mam klucz na ten miesiac w pudelku???

aha i czy gre oplaca mi sie kupic czy poczekac do XIV???

Poczekaj na 14. Nie ma sensu teraz inwestowac w FF XI skoro juz sa zapisy na beta XiV. Wiekszosc graczy 11 przesiadzie sie na 14 i tak, pozatym juz w tej chwili graczy nie zostalo zbyt duzo, a biorac pod uwage fakt iz w FF XI nie da rady grac solo to moze byc ciezko.

dobra ale dalej nie mam odpowiedzi na 2 pytania

No dobrze:

1. Nie ma kart pre-paid do FF XI

2. KIEDYS (nie wiem jak teraz) bylo tak, iz miesiac za free byl Zeczywiscie ale do piero po oplaceniu jednago miesiaca normalnie. Czyli kupowalo sie gre, placilo za 1 miech i dostawalo sie kolejny gratis.

Ostatnio u mnie w szkole panuje mania final fantasy. pierw na psp, potem ps2 a tera na pc, a jako ze za nidlugo boze narodzenie to fajnie byloby by kupic, ale 1 maly problem- gra jest platna. I tu moje 2 pytania:a)Czy są karty pre-paid???b )1 miesiąc jest podobno za free. czy to na tej zasadzie co jak kupujesz wowa, ze sie rejestrujesz, a zeby miec ten miesiac musisz podac kod z pre-paida lub numer karty platniczej, czy jak z l2 ze mam klucz na ten miesiac w pudelku???aha i czy gre oplaca mi sie kupic czy poczekac do XIV???

Witaj

Wprawdzie nie grałem w FFXI, lecz jestem stałym bywalcem płatnych mmo to postaram ci udzielić odpowiedzi jako, że troszkę wiedzy mam a zasady płatności są podobne.

a) nie ma kart pre paid a przynajmniej nie ma ich w Polsce, zostaje ci więc jedynie karta kredytowa jako metoda dokonania płatności

B) w płatnych mmorpg zawsze dostajemy pierwsze 30 dni w cenie gry, jedyny problem jaki może się pojawić polega na tym, że zależnie od woli twórców proces aktywacji może wyglądać dwoiście 1)wystarczy sam cdkey gry by otrzymać te pierwsze 30 dni 2) trzeba podać numer karty kredytowej(co nic nie kosztuje, ale musisz takową posiadać) lub wpisać kod prepaid(co wymaga wydanie dodatkowej kasy na prepaida, czyli dodatkowy koszt oprócz gry).

ps.keya do gry można dostać czasem na allegro

dziekuje, prosze o zamkniecie

Ostatnio u mnie w szkole panuje mania final fantasy. pierw na psp, potem ps2 a tera na pc, a jako ze za nidlugo boze narodzenie to fajnie byloby by kupic, ale 1 maly problem- gra jest platna. I tu moje 2 pytania:

a)Czy są karty pre-paid???

b )1 miesiąc jest podobno za free. czy to na tej zasadzie co jak kupujesz wowa, ze sie rejestrujesz, a zeby miec ten miesiac musisz podac kod z pre-paida lub numer karty platniczej, czy jak z l2 ze mam klucz na ten miesiac w pudelku???

aha i czy gre oplaca mi sie kupic czy poczekac do XIV???