Pytanie o GW

Miałbym 2 pytanka.

1.Niewiem jak to jest. Gre wystarczy kupić, i można normalnie grać na globalu czy trzeba płacić jakiś abonament co miesiąc? Czy to poprostu free, i za darmo też można legalnie na globcu zagrać?

2.Wyczytałem też, że są różne części tej gry (albo mam błędne informacje). Jeżeli tak jest, to jaką kupić?

Miałbym 2 pytanka.1.Niewiem jak to jest. Gre wystarczy kupić, i można normalnie grać na globalu czy trzeba płacić jakiś abonament co miesiąc? Czy to poprostu free, i za darmo też można legalnie na globcu zagrać?2.Wyczytałem też, że są różne części tej gry (albo mam błędne informacje). Jeżeli tak jest, to jaką kupić?

1. Grę wystarczy kupić. Nie ma żadnego abonamentu.

2. To zależy jak chcesz grać i z kim. Są różne kampanie, które można przechodzić z kolegami, tylko musisz mieć wykupioną tą samą część co oni.

No ciekawe, jeżeli nie był by to kłopot, to mógłbyś ktoś napisać jakie są i jakie najlepiej kupić? Jak sam zdążę znaleźć, edytne posta

Opcja "szukaj" się kłania, były już o tym dyskusje:

jeśli mam być szczery to 1 kampania może być jaka chcesz. na druga najlepiej Eye of the north bo jest dziecinnie prosta i duzo idzie zarobić. na końcu ja osobiście polecam Prophecies bo jest najdłuższa

Leń.

http://guildwars.pl/forum/index.php?showtopic=17332.

Jak będziesz chciał zadać kolejne pytanie odnoście GW, to tam jest pełno poradników, FAQ itd..

Miałbym 2 pytanka.

1.Niewiem jak to jest. Gre wystarczy kupić, i można normalnie grać na globalu czy trzeba płacić jakiś abonament co miesiąc? Czy to poprostu free, i za darmo też można legalnie na globcu zagrać?

2.Wyczytałem też, że są różne części tej gry (albo mam błędne informacje). Jeżeli tak jest, to jaką kupić?