Witam mam takie pytanie do aktualnie grających, czy aby kupić heirloomy to wystarczy mieć gold czy trzeba spełnić jakieś jeszcze warunki.
Pozdrawiam
Witam mam takie pytanie do aktualnie grających, czy aby kupić heirloomy to wystarczy mieć gold czy trzeba spełnić jakieś jeszcze warunki.
Pozdrawiam
Do części wystarczy tylko gold, do części wymagana jest gildia
Ok dzieki, mam rozumieć że założenie zwykłej jedno osobowej gildii nic nie da bo musi być zdobyty jakiś achievement?
Jednoosobowej i tak nie założysz, bo musisz mieć bodaj 5 podpisów od osób. Do tego nie chodzi o samo założenie gildii, a posiadanie z nią jakiejś reputacji, więc tak czy inaczej na czysto CHYBA nie wykupisz. Tzn kupisz bodaj jeden przedmiot, reszta dopiero jak wbijesz jakąś reputacje z gildią.
Ok dzięki wielkie.
Pozdrawiam.
dojdź do jakiejś masówki i rób questy/dungi repa ci się sama bardzo szybko wbije
Klata, Naramienniki po 500 golda, broń do 750 golda w Ironforge/Undercity. Hełm, Spodnie, Peleryna po 500 golda u Guild Vendora w każdym większym mieście - wymagana Honored reputacja w gildii (choć nie wiem, czy niektóre od Friendly nie można kupować). Przedłużenie do 90 levelu 1k za zbroję, 1,2k za broń, do 100 levelu chyba 2k za zbroję i 2,5k za broń. Ogólnie rób dungi, questy, sprzedawaj materiały z gatheringu i w okolicy 40-50 levela powinieneś uzbierać kasę na większość z nich.
Jeśli masz gildyjny tabard, robiąc questy wbijesz odpowiednią reputację w ok. 2 godziny. Sam sprawdzałem i uwierz... robiąc questy jest przynajmniej 40x szybciej niż na dungeonach.
Pozdrawiam