witam ma ktoś może do oddania guest pass key do Black Desert ?
Pytanie o kluczyk do black desert
Witam również dołączam do prośby.
w sumie tez moge oddac swoj pierwszej osobie ktora odezwie sie na priv
Witajcie, w sobotę na streamie o 12:00 będę miał do rozdania 6 guest passów, zapraszam!
Oczywiście jeśli pojawi się dużo osób odbędzie się losowanie.
Gdyby ktoś miał jeszcze jeden kluczyk to chętnie przyjmę.
Gra wygląda ciekawie, ale nie wiem jak będzie działać na moim PC, więc chcę najpierw ją sprawdzić
gdyby znalazł się jakiś dobrodziej, to też prosiłbym o kluczyk.
Pisać pw mam 2 klucze.
Witam.
Również bardzo prosiłbym o guest pass key do Black Deser, długo czekałem na ten tytuł, i kupowałbym w ciemno, ale chciałbym najpierw sprawdzić, czy mój komputer uciągnie.
Nie chcę wydać pieniędzy w Ciemno.
Bardzo mi zależy.
Proszę o wysłanie na priva, będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam!
To ja również podłącze do prośby, gdyż myślę nad zakupem lecz nie wiem czy będzie w miarę dobrze działać na mojej puszce.
548D-27FC-DE56-41D3-9251
0BD7-94FF-E3D3-4158-A426
Macie kody, rozchorowałem się...
Kolega da później więcej.
Dziękuję bardzo!
Jeśli ktoś jeszcze miałby quest pass do gry, prosiłbym o PW, chciałbym przetestować ją przed zakupem. Pozdrawiam
Niech mi ktoś jeszcze powie gdzie się ten kluczyk tygodniowy wpisuje?
Jakby była możliwość zdobycia kluczyka to również się podpisuję pod tym:) Warto by sprawdzić " jakim autem będzie się jeździło" po zakupie
Witam, znajdzie sie jakiś klucz? mogę nawet zapłacić 10 z PP
Hej, jak jeszcze ktoś by dysponował passem to bym prosił. Chętnie sprawdzę grę przed zakupem. Z góry wielkie dzięki!
Również bym był wdzięczny o udostępnienie jednego kodu.
Poważnie zastanawiam się nad kupnem gry, ale chciałbym najpierw zagrać na trialu i sprawdzić jak to wszystko wygląda, bo szkoda by było, gdyby po kupnie w ciemno gra by mi nie przypadła do gustu.
Jeśli ktoś ma możliwość udostępnienia triala to bym prosił, chciałbym sprwadzić gierke przed kupnem gry.
W sumie ja również bym poprosił o klucz.