Pytanie o ligi

1. Czy po skończeniu się tych zmieniających się lig moja postać zostanie wyczyszczona z itemów i poziomu? Czy zostaje po prostu przerzucony na standard?

2. Czy mogę z standardu przenieść się na zmieniającą się ligę? (np. jeśli skończy się aktualna liga i będę chciał chciał grać tą samą postacią na następnej)

1. postać wraz z przedmiotami i storage zostaje przeniesiona na standard

2. nie, nie jest to możliwe. Na nowej lidze wszyscy zaczynają od zera.

3.Po co grać w lidze? oprócz jakiś monet dostaje się coś?

4. Czy granie w PoE polega na tym żeby grać te ligi i ciąglę od nowa zaczynać grę?

Granie na ligach jest idealnym początkiem dla nowych graczy i dla znudzonych weteranów. Wszystko zaczynasz od początku, nowe postacie i nowa ekonomia dają ogromne możliwości na 'wybicie się'. Dodatkowo system achievementów itp. co umożliwia zdobycie jakiś tam nagród (nie wiem do końca co można wygrać, nigdy się tym nie interesowałem)... Co do tego, czy na tym polega PoE, to oczywiście odpowiedź brzmi NIE. Dużo osób rezygnuje z lig i gra dalej na standardzie pielęgnując swoje postacie :)

1. Czy po skończeniu się tych zmieniających się lig moja postać zostanie wyczyszczona z itemów i poziomu? Czy zostaje po prostu przerzucony na standard?

2. Czy mogę z standardu przenieść się na zmieniającą się ligę? (np. jeśli skończy się aktualna liga i będę chciał chciał grać tą samą postacią na następnej)