Pytanie o money cap dla konta preffered i transfery z "escrow"

jak wiadomo, konto ze statusem preffered (takowe posiadam) ma credit cap na poziomie 350k

do tych co już to przerobili, jak osiągnę ten limit, kasa będzie odkładana w tym tzw "escrow", tak? Czytałem i widziałem , że można ją stamtąd transferować , ale jak wtedy będzie z limitem? czy mając 350k w inventory i robiąc transfer z escrow na 150k bede miał do wydania 500k (bo o to głównie mi chodzi, niektóre rzeczy na GTM są powyżej 350k i nie moge ich kupić)

np tak masz 500k po escrow jak piszesz potem chcesz kupić fioletowy item to jeszcze musisz miec item autorization, by go załorzyc.

nie no to chyba logiczne, że najpierw kupie odblokowanie na item authorisation, a później item, chodziło mi o to ile bede miał capa na kredyty, jak przetransferuje z escrow

jak masz przykładowo milion to możesz wydać z niego 350k, a bez escrow nie możesz wypłacić reszty z tego miliona. escrow nie powiększa ci limitu na stałe tylko do czasu póki go wydasz

warn_ico.png
Warn za archeologię. - Might
.

to żeś odkopał, jak ja już prawie 5 miechów grałem :lol: i wszystko poodblokowywałem - facet, pół roku temu mi ta rada była potrzebna

@Piotr3500 Gratulacje
d15194a7f8c3.jpg

haha:D no fakt, muszę zwracać uwagę na datę:)

jak wiadomo, konto ze statusem preffered (takowe posiadam) ma credit cap na poziomie 350k

do tych co już to przerobili, jak osiągnę ten limit, kasa będzie odkładana w tym tzw "escrow", tak? Czytałem i widziałem , że można ją stamtąd transferować , ale jak wtedy będzie z limitem? czy mając 350k w inventory i robiąc transfer z escrow na 150k bede miał do wydania 500k (bo o to głównie mi chodzi, niektóre rzeczy na GTM są powyżej 350k i nie moge ich kupić)