Witam, chciałbym się dowiedzieć co słychać na serwerach Aiona.
Czy dużo jest graczy online w godzinach szczytu na polskim serwerze? Jak gospodarka i ekonomia? Ceny wyśrubowane?
Czy opłaca się zaczynać od początku? Proszę o opinie.
Czy dużo jest graczy online w godzinach szczytu na polskim serwerze? Jak gospodarka i ekonomia? Ceny wyśrubowane?
Na polskim Aionie? Barus gdzies max 2-2.5k bedzie (w godzinach popoludniowych), aktualnie nie wiadomo bo licznik nie dziala.
Mlody server - chyba najmlodszy, ja dolaczylem do asmodian bo maja lepsze legiony (nazwa dla mnie ma znaczenie).
Pvp nie wiem jak wyglada bo dopiero wbilem 46 +, ale roznie.
GP kosztuje 30kk po stronie asmo i okolo 44kk po stronie elkow.
Ceny sa rozne. Aktualnie byl event na ktorym dalo sie zarobic mocno. Da sie tez zarobic na kilku innych rzeczach, ale no coz. Wszystko wymaga farmy.
To czy oplaca sie zaczynac odpowiedz sobie sam, ja gram i mi sie bardzo latwo i przyjemnie gra.
Jeżeli potrafisz olać codzienną dramę na LFG, to spokojnie możesz uderzać na Barus'a
Jeżeli nie, to z EU serverów możesz spokojnie Spatalos wybrać, z tego co słyszałem jest okej.
Najwieksze online, bo 4k+ masz na niemieckim Thor'ze i francuskim Urthem (nazwa z pamięci, może być błędna).
Gospodarka, ilość itemków na brokerze, itp, to raczej bieda na EU ogólnie, więc na to nie zwracaj aż takiej uwagi
Ja gram na spatalos. Dużo polaków i polskich legionów po stronie elyos. Cena za gp okolo 40kk.
Hehehe Sancio chcę wrócić do gry Z tej strony Awer
A tak na poważnie właśnie ściągam i będe grał na Barusie. Jeśli grasz to daj znać
zeby grac na barusie musisz bardzo ogarniac miec sprzet + ekipe Bo bez tego na runadium kata i inne nie pochodzisz
Właśnie ściągam a już na na stronie jakiegoś Legionu o przyjęcie napisałem, niestety wiem że bez Legionu to ciężko