Lol ziomek ogar.. Po 1 za wulgaryzmy można warna dostać a po 2 to się linki mi pomieszały i chodziło mi o ten zestaw gdzie zmieniłem więcej niż kartę.. https://www.morele.net/inventory/info/0JHru/
A na kartę się czeka do 2 tyg. max już się dowiedziałem
too sa tylko malo istotne zmiany jak widac cena i tak zostala bez zmiany ...
Zmieniles obudowe
Zasilacz drozszy innej firmy
Dysk SSD innej Polskiej firmy
i na tym zmiana pozostaje ze too ten sam komputer
Procek z odblokowanym mnoznikiem i7 doo wymiany boo jest zbyteczny
i5 odblokowanym wystarczy do grania i stremowania chociaz i tak ten zablokowany mnoznik bedzie lepsza i tansza alternatywa boo zaoszczedzisz nawet 900 zl na tym , bo nie bedzie juz potrzebna Z170 i nawet zbyteczne bedzie dodatkowe chlodzenie na procesor , a i moc tego procesora napewno cie zadowoli do grania wystarczajaca... ale too sa twoje pieniadze jak tak bardzo ta i7 jest potrzebna teraz too bierz ja , a jak nie rendrerujesz i nie obciazasz procesor zbyt mocno boo nie masz odpalonych tysiac programow jednoczesnie bedzie too zbyteczny zakup , lub nie renderujesz lub nie prowadzisz jakies malej serwerowni ..
Wtedy nawet jeszcze bardziej mozna poszalec i za tee zaoszczedzone 900 zl dolozyc doo 1080 topowego teraz modelu i nie bedziesz musial czekac XXX dni bo 1080 referenty sa w maly stopniu dostepne od reki .