Pytanie o premium

Witam, postanowiłem wrócić do SWTOR. Mam konto preffered ale jednak nadal jest to mało w porównaniu do premium. Na razie nie mogę pozwolić sobie na wznowienie subskrypcji i pytanie jest takie czy mogę kupić coś z CM, jakieś unlocki, za kasę w grze np. od innych graczy ??

bardzo duzo rzeczy - mozesz praktycznie konto preffered zrobic jak subskrybowane - ja wykupiłem skill sloty, odblokowałem authentication (rarowe rzeczy , któryczh na preffered/free nie mozesz używać) poszerzyłem inventory, magazyn i dodalem 2 dodatkowe paski na skille (4 na prefered, 6 na subskr jest) i to wszystko za kase w grze - nawet jak jestes milosnikiem warzonow , to ludzie na GTN-ie sprzedają tygodniowe unlocki (bo normalnie mozesz na jednej postaci zrobic 5 WZ na tydzień)

a co jest najśmieszniejsze, mam 1400CC na zakupy w Item Shopie, ale na razie trzymam na cos fajnego, bo wszystko za kase w grze kupuję ;)

Ok, dzięki temat do zamknięcia.

Zamykam

Witam, postanowiłem wrócić do SWTOR. Mam konto preffered ale jednak nadal jest to mało w porównaniu do premium. Na razie nie mogę pozwolić sobie na wznowienie subskrypcji i pytanie jest takie czy mogę kupić coś z CM, jakieś unlocki, za kasę w grze np. od innych graczy ??