Pytanie o Raiderz

siemka poczytałem troche o grach mmo i natkłem się właśnie na raiderz i nawet mnie ta gra zaciekawiła więc mam kilka pytań

1. czytałem że obecnie jest kilka wersji językowych tej gry dlatego mam pytanie czy ma jakieś znaczenie którą wersję wybiorę ?

jeśli byłby ktoś tak uprzejmy i podał link do strony gdzie mogę sie zarejestrować i skąd mogę pobrać klienta byłbym wdzięczny ( szukałem na google ale znalazłem chyba z 6 różnych stron z rejestracją i klientami różnymi , każdy klient inna waga instalki więc nie wiem zbytni z której strony sciągnąć )

2. czy gra jest w pełni f2p czy są jakieś ograniczenia typu nie możesz handlować , albo możesz wbić tylko 20lvl

3. jak z popularnością tej gry ? tzn czy biegając po mapie jest duza ilość osób czy jednak rzadko się kogoś spotyka ?

4.pójdzie na takim sprzęcie ?

Win XP SP3

3GB ram

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

5. moglibyście napisać coś od siebię o tej grze , czy warto itp ?

http://raiderz.perfectworld.com/

gra jest free wiadomo są tam jakieś udogodnienia przy płaceniu realną forsą ale spokojnie można grać i nie ma żadnych ograniczeń

na serverach Amerykańskich jest mnóstwo ludzi od ludzi z Ameryki Południowej po Azje , Europie itd

Powinna pójść bo mi na laptopie chodzi-

4 gb ram

Intel Duel Core 2.4

i zintegrowana karta graficzna hipset famili co jest moją zmorą do gier ale daje rade na low :)

Coś od siebie ? Grałem w sporo mmo ok 50 więc trochę przeżyłem a zmieniam je jej rękawiczki bo jesteś dość wybredny :D w RaiderZ gram dopiero 3 dni ale już wiem ze dłużej mnie utrzyma przy sobie , dynamiczna rozgrywka , system non-target , fajne skille , fajna linia fabularna jedyne co słyszałem o grze to że ma beznadziejny end game , nie wiem czy to prawda jak dojdę do końca to sie przekonam :>

Osobiście bardzo polecam

Co do eng-gamu to niestety ale to prawda.Po osiągnięciu max lvl nie ma kompletnie nic do roboty prócz pvp

http://raiderz-europe.com/

End game? A co to? W Raiderz tego nie ma. Masz maks lvl i wszystko co możliwe potem da się zdobyć w tydzień. Niby jest pvp ale jest strasznie niewywazone.

a można wiedzieć jaki jest max lvl ? i czy max lvl wbija sie w tydzień czy rok ?

Bartimaeus Pierwsze dni grania tez tak myślalem, ale po wbiciu 35 lvl odinsalowałem ja.

Ta gra nie ma nic do zaoferowania oprucz systemu non-target. Takie moje zdanie.

Sam zachwalałem, że będzie super bosko itp. Po wbiciu 35lv i niezłego eq wyglądało to tak >

Walki na mapie śnieżnej gdzie nie ma balansu w sensie jak kogoś jest mniej to dostają buffy x2/3/4 więcej hp i dmg.

Czyli jak jest na mapie 3 vs 2 to ta 2 zawsze wygra bo ma tyle hp i dmga, że zabija na hita ...

max lv to się wbija około tygodnia - 35lv niby coś mają dodawać ale bez endgame który opiera się na rób instancje po 1-2h i męcz się z bossem którego i tak szansa na zabicie jest mała a przy tym wydawaj na kamyczki do wskrzeszenia jak nie potrafisz uników albo zapierdzielaj 5 minut do twojej drużyny jak padniesz

Z tego co widzę z waszych wypowiedzi gra jest świetna do 35lev a potem to gniot że się tak wyrażę xD nie zbyt to zachęcające do tracenia czasu żeby wbić ten 35 lev jak nie ma potem co robić :c w takim razie wgl nie ma po co grać w tę gre ?!

skoro max lvl to 35 to znaczy że gra musiała wyjść niedawno , z tego co czytałem to na początku 2013 ma wyjść wresja PL i jakiś patch do tego więc pewnie coś zmienia

Ja tam nadal czekam na assasina , mają wejść nowe 2 klasy, ale już słyszę to od dawna i coś z tym endgamem powinni zrobić no bo ja nie wiem jak oni chcąc zatrzymać u sibie graczy skoro potem staje sie to nudne

takie pytanko mam wbiłem 5lvl wyskoczyło że moge nauczyć się skilli od innych klas ( cleric itp ) i moje pytanie jak to zrobić ? muszę z kimś porozmawiac czy co ?

)

Nic skomplikowanego , wchodzisz w zakładke skili danej klasy i dodajesz punkty tam gdzie chcesz :)

Nie, dajesz sobie okienko obok i dajesz pkt w skilla.

Nie opłaca się hybryd albo, że do do kleryka z 2 punkty aby się leczyć

tylko właśnie mam już 7lvl (defender ) i przechodząc w inne zakładki skilli od kleryka np to nie moge tam dodać pkt w żaden skill

Jak wbijesz 10lv to powinno się dać czyli na 11 levelu możesz tam coś wpakować lecz jak mówiłem jest to nie opłacalne i miałem full defendera chociaż polecali mi dać 2 skille w kleryka aby się leczyć

a miał może ktoś z was taki error

error z napisem "An invalid file detected. Please chceck for anti-virus program

wyłączyłem juz anty vira i nic

błąd ten wyskakuje podczas misji desperate defend na 7lvl po za tą misją normalnie można pograć jednak muszę wykonać ta misje aby zdobyc surowce do craftu

siemka poczytałem troche o grach mmo i natkłem się właśnie na raiderz i nawet mnie ta gra zaciekawiła więc mam kilka pytań

1. czytałem że obecnie jest kilka wersji językowych tej gry dlatego mam pytanie czy ma jakieś znaczenie którą wersję wybiorę ?

jeśli byłby ktoś tak uprzejmy i podał link do strony gdzie mogę sie zarejestrować i skąd mogę pobrać klienta byłbym wdzięczny ( szukałem na google ale znalazłem chyba z 6 różnych stron z rejestracją i klientami różnymi , każdy klient inna waga instalki więc nie wiem zbytni z której strony sciągnąć )

2. czy gra jest w pełni f2p czy są jakieś ograniczenia typu nie możesz handlować , albo możesz wbić tylko 20lvl

3. jak z popularnością tej gry ? tzn czy biegając po mapie jest duza ilość osób czy jednak rzadko się kogoś spotyka ?

4.pójdzie na takim sprzęcie ?

Win XP SP3

3GB ram

Intel Core i3 3.10GHz

GeForce 9600GT 512mb

5. moglibyście napisać coś od siebię o tej grze , czy warto itp ?