Siema mam pytanie czy może ktoś się nudzi albo czy ktoś nie miałby chęci zrobić refów jeśli istniała by taka możliwość również mogę jakoś wspomóc czyjeś konto w podobny sposób(założyć konto wbić lvl czy coś innego nie musi być LoL) w każdej innej grze bo nie mam czasu ich robić albo może ktoś ma jakiś pomysł co by było równo warte jednemu reflinkowi to mogę się dostosować. Od razu uprzedzam ze hajs nie wchodzi w grę
Pytanie o refy
Nabijanie sobie nawzajem refów kończy się tak jak nabijanie ich sobie - czyli banem (a wiem, bo znam osoby które się tak bawiły). Niekoniecznie perma.
Nie znajdziesz osoby która ci zrobi reffy a już tym bardziej za darmo. Samemu też ci nie polecam bo bana złapiesz.
Żadnych banów za robienie sobie nawzajem/samemu sobie refów nie ma, Riot tylko zabiera "wyfarmione" nagrody, a szansa na to i tak jest praktycznie zerowa. Nikt ci za darmo nic nie zrobi, możesz sobie refy kupić na odpowiednich stronach (linku z oczywistych powodów ci nie dam), ale jest to raczej średnio opłacalne (stosunek wydanej kasy do otrzymanych nagród). No i oczywiście, jest to nielegalne (ale banów nie ma, proszę nie kłamać )
Jeśli Riot nie daje bananów za wykazanie używania ciężkich cheatów, to za taki badziew tym bardziej nie da...
pozatym system refów ma być wkrótce zmieniony wiec te które są teraz są nieaktywne (a przynajmniej strona z refami nie działała jakis czas temu, ponoć z tego powodu)
Sami znawcy widzę.
Prawda jest taka ,że każdy ref przechodzi przez czas aktywacji (chyba 2 tygodnie) i automatycznie system kasuje z takiego samego IP lub powtarzające się.
Nie ma za to banów po prostu są nie ważne. Żeby samemu nabijać sobie refy trzeba mieć proxy(nie wiem czy działa) lub program którego kiedyś używałem aktywując
gry na steam z Rosji nazwy nie podam.
@mój kolega z Niemiec do dziś wbija konta na premium bocie i dostał jedynie ostrzeżenie
Dziwne, byłem przekonany że bany za to lecą. Wybaczcie w takim wypadku wprowadzenie w błąd.
@Gajin: widziałem do tej pory (na filmie na yt - w grze jakoś mi się nie zdarzyło) jednego botera, który został zbanowany...
Wystarczy spojrzeć na allegro. Za 10zł dostaniesz 10 REFERRALI - 975 RP 5000 IP i 1 strona na runy. Także się opłaca Sprzedający robi za każdym razem nowe konto z innego IP.
Dlatego też Riot jest mocno niezadowolony z obecnego systemu nagród i jakiś czas temu wspominał o zmienianiu go. Tak czy owak, temat jest chyba wyczerpany, więc jeśli nikt nie ma nic przeciwko, zamykam (osoby mające coś sensownego do powiedzenia proszę o pm).
Siema mam pytanie czy może ktoś się nudzi albo czy ktoś nie miałby chęci zrobić refów jeśli istniała by taka możliwość również mogę jakoś wspomóc czyjeś konto w podobny sposób(założyć konto wbić lvl czy coś innego nie musi być LoL) w każdej innej grze bo nie mam czasu ich robić albo może ktoś ma jakiś pomysł co by było równo warte jednemu reflinkowi to mogę się dostosować. Od razu uprzedzam ze hajs nie wchodzi w grę