Pytanie o system do Battlefield 3

Witam,mam pytanie odnośnie Battlefield 3.Mam windows 7 ultimate 32 bit i pytanie czy będzie działał na tym bf3 ?Bo na minimalnych pisało że trzeba mieć minimum Windows Vista 34 bit i service pack 2.I nie wiem czy będzie działał czy nie.

PS:Proszę o szybką odp bo dziś będę miał bf i nie wiem czy przeinstalowywać system na 64 bit.

Powiec Jaki komp masz ...wtedy sie pytaj o takie rzeczy..

Witam,mam pytanie odnośnie Battlefield 3.Mam windows 7 ultimate 32 bit i pytanie czy będzie działał na tym bf3 ?Bo na minimalnych pisało że trzeba mieć minimum Windows Vista 34 bit i service pack 2.I nie wiem czy będzie działał czy nie.PS:Proszę o szybką odp bo dziś będę miał bf i nie wiem czy przeinstalowywać system na 64 bit.

Chyba 32 bit, tak?

Poza tym jeśli gra wymaga Visty 32bit, a ty masz W7 32 bit, to... w czym problem?

Gra wymaga Dx10 bądź 11.

Oba te znajdują się jedynie w systemach Vista i W7

wiec nie powinno być problemu.

Gra, wbrew poprzednim ifnormacjom, ma rowniez dzialac na XPeku.

Witam,mam pytanie odnośnie Battlefield 3.Mam windows 7 ultimate 32 bit i pytanie czy będzie działał na tym bf3 ?Bo na minimalnych pisało że trzeba mieć minimum Windows Vista 34 bit i service pack 2.I nie wiem czy będzie działał czy nie.

PS:Proszę o szybką odp bo dziś będę miał bf i nie wiem czy przeinstalowywać system na 64 bit.