Pytanie o zarabianie adenki h5

Witam. Chcialbym sobie odświeżyć pamięć jak najlepiej zarabialo sie na h5. Jestem ciekaw czy w loa na full buffie wl da rade farmic solo w vesperach? Czy moze beast farm i farmic ews? Zastanawiam sie nad th w dynasty na full evasion moze lepiej wysoluje bloody karik niż wl?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Adena H5 hmm 3CP farmienie Frintezy, Frey'i(najbardziej opłacalne dwie instancje dla 3CP i najlepszy z nich zarobek był tylko epik Bossy dawały lepszy). Jedno CP zaken. Na nowym LoA samotnie WL eeeee a to możliwe w H5 było? Bo ja tam spotykałem tylko party. Jak pamiętam że WL to raczej Power Combat Training Fields, Stakato Nest, Crypts of Disgrace, Den of Evil. Albo DV na AoE i farmienie Dark stonów. Łucznicy np farmili Plains of Lizardmen puki cena cryształów Holy były na dobrym poziomie. Farmienie odłamków Kryszy(Pamiętam te piękne czasu jak cena krysza atrybutu była taka że zarywało się nocki i czekało się na otwarcie SoD aby rozbić bank i w 30min zarobić 1-3b stare piękne czasy) na Seed of Annihilation jeśli cena jest ok. Opcji multum jest ale wszystko uzależnione od Ekonomi rynku. Tak samo możesz farmić forty na KE.

Moglbys opisac wiecej o tym SoD?

Moglbys opisac wiecej o tym SoD?

Masz tutaj artykuł http://www.lineage2-info.pl/articles.php?article_id=206 Aby SoD się otworzył Tiat musi zginąć 10 razy wciągu jednego cylku czyli 10 CC(command channeli) musi zabić titata. Aby titat nie używać Swoich skilli musi być wypalany z MP przez Healerów, robił coś tam jeszcze BP z clelką ale nie pamiętam już kiedy on to robił bo dawno to było. :)

Witam. Chcialbym sobie odświeżyć pamięć jak najlepiej zarabialo sie na h5. Jestem ciekaw czy w loa na full buffie wl da rade farmic solo w vesperach? Czy moze beast farm i farmic ews? Zastanawiam sie nad th w dynasty na full evasion moze lepiej wysoluje bloody karik niż wl?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.