Pytanie od świeżaka

Witam forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem Black Desert . Mam pytanie odnośnie tytułu więc prosze o rzetelną odpowiedź . Mianowicie - jak obecnie ma się gra (populacja , rozwój tytułu) i czy znajdę stosunkowo dużą , aktywną polską gildię ? Jeśli tak to na jakim serwerze rozpocząć przygodę? Pozdrawiam ciepło :lol:

Mimo nie ciekawych posunięć ze strony wydawcy gra ma się całkiem dobrze i jest stałe rozwijana. Do końca roku mamy mieć wszystkie awekeningi.

Osobiście gram na Alustinie i tu Cię zapraszam. Mamy tu całkiem niezła gromadkę ludzi, którzy sobie pomagają i staramy sie wspólnie rozwijać. Toczymy boje z najlepszymi gildiami na serwie. Walczymy o zamki, ale znajda u nas miejsce także zbieracze kwiatków.

lLink do naszego tematu, tutaj na forum:

Konkretna odpowiedź , dziękuje bardzo i udam sie na Alustin , tylko jest tyle rzeczy do robienia w grze , że nie wiem od czego zacząć :lol: Pozdrawiam !

Witam forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem Black Desert . Mam pytanie odnośnie tytułu więc prosze o rzetelną odpowiedź . Mianowicie - jak obecnie ma się gra (populacja , rozwój tytułu) i czy znajdę stosunkowo dużą , aktywną polską gildię ? Jeśli tak to na jakim serwerze rozpocząć przygodę? Pozdrawiam ciepło :lol: