Pytanie odnoście Lg g3

Siemka mam kupionego lg g3 z mediamarktu i podczas grania w jest lekko ciepły (jest tylko trochę odczuwalne) a podczas grania w wymagające gry typu modern combat 5 robi się już bardzo ciepły (nie gorący nie parzy mnie w ręce ale jest już bardzo odczuwalne czuć że jest sporo cieplejszy niż przed graniem) ten telefon tak ma czy było by warto pójść do sklepu ? Nagrzewa się tylko w górnej części

Każdy telefon czy tablet sie grzeję bo nie odprowadza ciepła tak dobrze jak chociażby laptop (nie ma wiatraczka który wydmuchuje powietrze)

Czyli nie ma się co bać o to że telefon się lekko grzeje ?

Każdy telefon po uruchomieniu gry czy czegokolwiek wymagającego grafiki będzie się grzał. Akurat ten model (lg g3) ma to do siebie, że się grzeje trochę bardziej niż inne. Poza tym poczytaj trochę informacji na forach o telefonach to dowiesz się więcej.

Siemka mam kupionego lg g3 z mediamarktu i podczas grania w jest lekko ciepły (jest tylko trochę odczuwalne) a podczas grania w wymagające gry typu modern combat 5 robi się już bardzo ciepły (nie gorący nie parzy mnie w ręce ale jest już bardzo odczuwalne czuć że jest sporo cieplejszy niż przed graniem) ten telefon tak ma czy było by warto pójść do sklepu ? Nagrzewa się tylko w górnej części