Witam. Kiedyś grałem w Combat Arms i naprawdę dobrze się bawiłem, lecz zniechęciłem się dużą ilością hackerów. Chciałbym do tej gry wrócić i tutaj pojawia się pytanie, otóż czy w grze dalej dominują hackerzy czy może już admini wzięli się w garść? Pozdrawiam, Still.
Pytanie odnośnie Combat Arms
Grałem z miesiąc temu, rozegrałem kilkanaście partyjek, i hackerów nie spotkałem.
Czitują ostro, a pozatym z jak dobrze grasz a nie masz itemkw kupionych to leci ban na czity.
Ostatnio (jakiś tydzień temu) sam pobrałem CA.
Grało się całkiem przyjemnie (przez chwilkę).
Następnego dnia każdy room do którego wbiłem musiał mieć jakieś hackera.
Od razu zrezygnowałem, support w ogóle nie zajmuje się likwidacją tych dzieci - w ciągu 15 minut wysłałem chyba z 4 reporty.
Kolesie stoją w miejscu z nożami - a ty gdy ledwo pojawisz się na mapie - giniesz.
powiem tak...
w każdym roomie jest conajmniej 2 cheaterów bo np mają wallhacka aimbota itd.
Więc jeżeli szukasz gry bez cheata to napewno nie pobieraj tego gówna od nowa.
Zmartwię Cię, ale hackerzy dalej tak jakby dominują -,-
Posiadają Vip Hacki, a w nich są takie opcje jak "live tacker".
Nawet jak Cię hacker zabije, i nie zespawnujesz się jeszcze, to oni robią tak, że podczas twojego spawnu(3sek) nabijają Ci jakieś 100 dedów.
Dużo tak tych hackerów, bo Vip Hack od GameAnarchy jest w sprzedaży na 1 dzień za 5$ bodajże, i dzieci kupują hacki na 1 dzień, nabijają na nob koncie dużo exp i potem giftają sobie na normalne konta -,-
Hackerzy zawsze w tej grze dominowali i tak jest nadal.
Nie polecam gry - także ze względu na support.

Witam. Kiedyś grałem w Combat Arms i naprawdę dobrze się bawiłem, lecz zniechęciłem się dużą ilością hackerów. Chciałbym do tej gry wrócić i tutaj pojawia się pytanie, otóż czy w grze dalej dominują hackerzy czy może już admini wzięli się w garść? Pozdrawiam, Still.