Pytanie odnośnie działu "szukam MMO"

WItam, wchodzę trochę na forum bo mi się spodobało i tematyka trafia w mój gust, ale mam zastrzeżenia do działu szukam MMO, dużo osób pisze posty zgodnie z regulaminem, jest tam także napisane, że powtarzające się tematy będą zamykane. Szukałem w tym dziale tematów apsujących do mojego problemu i nic nie znalałem, postanowiłem więc napisać temat iiiii... został zaakcpetowany a na drugi dzień zmknięty..

Działanie trochę bez sensu, bo nie skorzystacie Wy jako właściciele bo jest mało tematów i użytkownicy. I tym sposobem nikt nie skorzysta, po za tym takie nagminne utrzymywanie porządku jest chore, bo dział jest prawie pusty szukałem ponad godzinę i nie znalazłem nic pasującego do moich wymagań, co Wam szkodzi jak będzie dużo tematów? Rozumiem jakby ktoś spamował, ale posty są na Waszą korzyść. Może czas zmniejszyć rygor? Moim zdaniem skoro ktoś podejmuję się pracy moderatora, to powinien pracować jak powinien, a nie jak np. moderatorzy na oficjalnym forum metin2.pl - nie chcę im się być moderatorami w dodatkowych tematach, to wszystko wyrzucają do kosza, nawet poradniki dla graczy którym nie działa gra...

Witam.

Raczej niemożliwe, aby temat był zaakceptowany, a potem zamknięty. Ponieważ tematy, które nie dostają akceptacji są od razu zamykane. Nie mam cudownego guzika "Brak akceptacji", a gdy pisałem posta, mówiący o braku akceptacji, zostało mi zarzucone nabijanie postów. Więc jak nie trudno się domyślić - już tego nie robię.

Raczej nie jest pusty, ja widzę 114 stron tematów. Co prawda rzadko akceptuję, ale nie jestem potworem w tej kwestii.

No i podsumujmy Twój temat. Zacytuję go, aby nikt nie musiał szukać:

Gatunek: Gra może być każdego gatunku, oprócz moba i survival, via www i gier w których się nie leveluje.Sprzęt: i5 3Ghz, 8GB RAM, Karta dedykowane nvidia gt525 - pójdzie raczej wszystko.Cechy: Szukam gry, w którą można sobie miło pograć i miło spędzić czas, ale także która będzie dawać satysfakcję. Najważniejsze aby dało się levelować postać, zdobywac itemy i eq. Nie musi mieć ładnej grafiki, ale musi mieć dobrą grywalność. Najlepiej żeby była w języku Polskim, bo "Polacy nie gęsi, swój język mają", po za tym mam jż dość wszędzie języka angielskiego i wypierania ojczystego. Gra nie musi być znana, lecz musze mieć gwarancję iż serwery prędko nie padną. Chcę grać na serwerach globalnych.

Podsumujmy: gra, w której się leveluje i zdobywa przedmioty. Grafika dowolna. Tytuł z żywotnością, oficjalne serwery. Opcjonalny polski.

Lista gier które się klasyfikują: http://mmorpg.org.pl/categories/gry-mmo-3d To tylko 3D, masz jeszcze 2D itd.

Aha, i nie wiem, jak działają moderatorzy Metina, ale tutaj tym działem zajmuje się 1 osoba - ja.

Pozdrawiam

Dodatkowo chyba nie ma gier w j.polskim, które są globalnymi serwerami. Albo jest gra tylko dla polaków, albo globalna.

Dodatkowo chyba nie ma gier w j.polskim, które są globalnymi serwerami. Albo jest gra tylko dla polaków, albo globalna.

źle się wysłowiłem chodziło mi o serwery oficjalne :)

Witam.Raczej niemożliwe, aby temat był zaakceptowany, a potem zamknięty. Ponieważ tematy, które nie dostają akceptacji są od razu zamykane. Nie mam cudownego guzika "Brak akceptacji", a gdy pisałem posta, mówiący o braku akceptacji, zostało mi zarzucone nabijanie postów. Więc jak nie trudno się domyślić - już tego nie robię.Raczej nie jest pusty, ja widzę 114 stron tematów. Co prawda rzadko akceptuję, ale nie jestem potworem w tej kwestii.No i podsumujmy Twój temat. Zacytuję go, aby nikt nie musiał szukać:Podsumujmy: gra, w której się leveluje i zdobywa przedmioty. Grafika dowolna. Tytuł z żywotnością, oficjalne serwery. Opcjonalny polski.Lista gier które się klasyfikują: http://mmorpg.org.pl/categories/gry-mmo-3d To tylko 3D, masz jeszcze 2D itd.Aha, i nie wiem, jak działają moderatorzy Metina, ale tutaj tym działem zajmuje się 1 osoba - ja.Pozdrawiam

Trochę bez sensu jest istnienie tego działu skoro można wszystkie gry wyszukać na liście według klasyfikacji, chyba będę zmszony pobierać dziesiątki gier żeby znaleźć wciągającą, a przy moim internecie schodzi się bardzo długo. Chociaż dalej nie rozumiem dlaczego posty w tym dziale muszą czekać na akceptację skoro każdy wymaga czegoś innego od gry i ma inne nastawienie. No cóż skoro nic nie da się zrobić to trudno, dzięki za odpowiedź..

WItam, wchodzę trochę na forum bo mi się spodobało i tematyka trafia w mój gust, ale mam zastrzeżenia do działu szukam MMO, dużo osób pisze posty zgodnie z regulaminem, jest tam także napisane, że powtarzające się tematy będą zamykane. Szukałem w tym dziale tematów apsujących do mojego problemu i nic nie znalałem, postanowiłem więc napisać temat iiiii... został zaakcpetowany a na drugi dzień zmknięty..

Działanie trochę bez sensu, bo nie skorzystacie Wy jako właściciele bo jest mało tematów i użytkownicy. I tym sposobem nikt nie skorzysta, po za tym takie nagminne utrzymywanie porządku jest chore, bo dział jest prawie pusty szukałem ponad godzinę i nie znalazłem nic pasującego do moich wymagań, co Wam szkodzi jak będzie dużo tematów? Rozumiem jakby ktoś spamował, ale posty są na Waszą korzyść. Może czas zmniejszyć rygor? Moim zdaniem skoro ktoś podejmuję się pracy moderatora, to powinien pracować jak powinien, a nie jak np. moderatorzy na oficjalnym forum metin2.pl - nie chcę im się być moderatorami w dodatkowych tematach, to wszystko wyrzucają do kosza, nawet poradniki dla graczy którym nie działa gra...