Mnie wciągnęła na samym początku cbt czy obt już nie pamiętam ... doszedłem templariuszem do końca 1 aktu i jakoś odechciało mi się grać tak solo. Gra dla tych którzy mają naprawde głowe na karku i znają się natych wszystkich skillach biuldach. Dla mnie własnie to było troszke za trudne i aby władować punkty skilli musiałem dużo czytać i się zastanawiać co wbić a co pominąć. Druga sprawa to gra solo mnie znudziła przeciwko mobkom... gra ma polot jeśli napiernicza się masa graczy wtedy chce się grać a tu mi tego zabrakło.
Pytanie odnosnie gry
Jak nie stać Cię na nadchodzący dodatek do diablo to graj w PoE
Gra sama w sobie świetna, ale jak się gra solo to potrafi się znudzić w szybkim czasie.
Solo dobiłem do 6x lvlu, niestety potem nie miałem z kim pogadać i bieda straszna. Bez ekipy potrafi szybko się znudzić, zresztą jak wszystkie h'n's w moim przypadku bez znajomych.
Fakt, gra sie nudzi. Przyznam - przeszedlem tylko 1 poziom trudnosci. Ale itemizacja, klimat jest o niebo lepszy od Diablo 3 (-+500h przegrane). Mam nadzieje, ze dodadza troche contentu do PoE bo gralo sie przyjemnie i nie bylo latwo. Na pewno dodadza szybciej niz 2.0 do Diablo 3, heh.Gra ma ten urok, ze w sumie mam chec do niej wrocic. Ale fakt, granie samemu o dziwo zniecheca.
Nowy konetent dodają co 1-2 tygodnie oraz prawdopodobnie w okolicach marca dodadzą 4 akt.
Siemka. Mam zamiar pobrac PoE, ale czy ktos mi moze powiedziec, dlaczego warta ja pobrac? Co jest w niej takiego ciekawego? Czy wciaga? Pisze to bo widzialem duzo pozytywnych ocen na temat tej gry. Z gory ziekuje z odpowiedz i pozdrawiam