Pytanie odnosnie gry

Siemka. Mam zamiar pobrac PoE, ale czy ktos mi moze powiedziec, dlaczego warta ja pobrac? Co jest w niej takiego ciekawego? Czy wciaga? Pisze to bo widzialem duzo pozytywnych ocen na temat tej gry. Z gory ziekuje z odpowiedz i pozdrawiam :)

Podczepiam się!

Ile waży cała gra do pobrania|?

2700 mega nie pisze giga bp jset tak mała a gra wiciąga jak cholera.

Gra bardzo wciąga gram już trochę i nie mogę się oderwać.Dużą zaletą jest masa pasywnych skilli, możecie zrobić ze swoją postacią co chcecie zatem pobierajcie i zapraszam do gry jakby co mój nick;Turson.

A tu sa jakies serwery czy cos? I czy sa gildie ktore moga toczyc wojne?

jakie posiada ta gra wymagania sprzętowe?

wymagania ma niby male ale np. na mojej nowej maszynie w party mam pokaz slajdów :D

ta gra ma tak [ciach] optymalizacje ze ręce opadaja...

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ NS

niech zgadne byłeś na nowym bossie z aktu III jak tak to to tam laguje i tnie bedzie tak się działo. gidie są ale wojen nie ma bo nie ma ligi pvp na razie są dwie ligi pve.

minimalne wymagania Pentium IV 1.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7800 lub lepsza), 5 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista/7/8.

Jak wygląda system pvp?

noi czy to prawda ze jest to gra Single player ? :) przechodzisz wciaz sam akty itp :)??

Jak zaprosisz kogoś do drużyny to przechodzisz akty z ludźmi .

Ogólnie to tylko w miastach masz styczność z ludźmi którzy nie są w twojej ekipie.

czyli nastawione na single player :) bo jezeli zaczynasz bez kolegi to sobie sam musisz smigac wciaz :)) wiec jak dla mnie nuda :P

A jak wygląda balans i czy uprościli coś od premiery OBT bo pamiętam że postaciami ranged było dużo łatwiej coś ugrać nadal tak jest?

Gra po wszystkich patchach wazy 4.53GB. Jesli chodzi o PvE to rzeczywiscie klasy ranged maja duzo latwiej, nie wspominajac o wiedzmie ktora bez problemow potrafi przejsc 1 i 2 akt calkowicie solo. Sprawa PvP ma sie coraz lepiej, ale biorac pod uwage mnogosc buildow, ciezko ocenic czy klasy sa wyrownane.

A i bez 2-3 kolegow (co najmniej), w ogole nie ma sensu sie brac za gre, poniewaz z samej grze ciezko znalezc sobie bratnia dusze do wspolnej zabawy :)

Ja gram sam i sie nie nudze, a jak ktos nie lubi sam to na tablicy jest multum party w kazdej chwili mozna dolaczyc. Gra jest farmerska i dość trudna wiec jak jestes casualem to za dlugo nie pograsz. Graczu tez jest multum dość popularna gra.

czyli nastawione na single player bo jezeli zaczynasz bez kolegi to sobie sam musisz smigac wciaz ) wiec jak dla mnie nuda

A jak grasz w MMORPG to też tylko z kolegą bo jak kolega akurat offline to już nie jest MMORPG tylko single player? Masz tu multum ludzi, którzy cały czas śmigają w party, sam zrobisz party i po 30 sekundach będziesz miał je zapełnione. To nie jest gra nastawiona na single player, to gra oferująca dwie możliwości, do wyboru do koloru.

@Co do gry.

Jest dobra. Nie nadzwyczajna ale dobra. Sam gram od 3 tygodni, mam parę postaci na ok. 50lvl. Im dłużej tym ciut nudniej zwłaszcza, że fakt jak rozlokujecie sobie skille jest dość ważny bo wpływa bardzo na grę. Zrobicie to źle to będziecie mieć problemy. Ciężko się też w sumie dorobić dobrego sprzętu ale to i może lepiej, nie wszystko przychodzi zbyt łatwo.

Jakby coś gram na lidze Domination. Mój steam to ChristianPope.

Peace.

Co ma ciekawego ? To http://www.pathofexi...sive-skill-tree i aby rozwinąć 'myśl' to każda klasa ma setki unikalnych buildów (czyli klasy bez ograniczeń rozwojowych czy to itemów czy umiejętności), gdzie gdy już coś zaplanujesz dla swojej postaci, to chcesz to dociągnąć jak najbliżej maxa. Zawsze była taka myśl, że pod PvP będzie się rozwalać na pewno nie każdego, ale przynajmniej trafisz ze swoim buildem na kilka innych, przeciwnych, które będzie się kontrować. To także samo sprawdzenie czy Twój plan, który na początku wygląda świetnie, potem wyda swoje słodkie owoce w postaci zwycięstw na PvP czy PvE.

Gdy pierwszy raz zabrałem się za PoE, to nie mogłem się oderwać od grania przez dobrych parę dni po kilka 'no-lifowych' godzin dziennie (ostatnio podobną zajawkę na konkretną grę miałem parę dobrych lat temu przy BoI- oczywiście dłużej, jak to jest zazwyczaj z wciągającym mmo). Dlatego polecam i nie ma co marudzić, bo gra i tak F2P, so..

kto zna klimaty d2 to gra dla niego :) Poniewaz to bardziej przypomina diablo d3 niz samo diablo 3 od Blizz:)

Warto inwestować w gem item rarity ?

wciąga