Witam. Zrobiłem sobie postać na serwerze Moogle. Mam pytanie, czy mając póki co konto trial ( w przyszłości zamieraz wykupić abonament i dodatek) można dołączyć do jakiegoś aktywnego FC ? Zrobiłem sobie postać nick: Louve Aegirsson . Raczej nie będę graczem nastawionym na raidy extreme z powodu braku czasu, będę grać głównie wieczorami .
Pytanie odnośnie konta trial i FC
Nie bedziesz mogl dolaczyc do FC
Dzięki za odpowiedź. Ze względu na mniejszą ilość czasu zmieniłem serwer na Omega (exp bonus). Nick postaci ten sam, jeżeli jest tam jakieś w ogóle polskie FC. Temat do zamknięcia
Też zacząłem grę na tym serwerze, mam dopiero 23 lvl gladiatora i trochę expa na klasach craftowych. Planuje dobić większością do 35 i kupić wersje już z 2 dodatkami. Do tego czasu można trochę przy januszować
Witam. Zrobiłem sobie postać na serwerze Moogle. Mam pytanie, czy mając póki co konto trial ( w przyszłości zamieraz wykupić abonament i dodatek) można dołączyć do jakiegoś aktywnego FC ? Zrobiłem sobie postać nick: Louve Aegirsson . Raczej nie będę graczem nastawionym na raidy extreme z powodu braku czasu, będę grać głównie wieczorami .