Pytanie odnośnie zakupu gry

Cześć, jestem dość nowy jeśli chodzi o TESO, i mam pytanie, które możliwe, że przewijało się już po forum, ale nie mogłem na takowe odpowiedzi znaleźć. Mianowicie kupiłem niedawno TESO na steamie, pobrałem i tak dalej, założyłem konto, i dostałem kod ze steama, którym muszę aktywować grę na koncie TESO. I tu pojawia się moje pytanie, gdyż przy aktywacji produktu TESO, trzeba też wybrać subskrybcje, zapłacić itd. TESO aktualnie przechodzi na wersję B2P, no i teraz moje pytanie, czy muszę czekać tę 20 dni, aż TESO wyjdzie na B2P? Czy jest po prostu jakaś inna możliwość związana z time code. Wiem, że pytanie może i trochę głupie, bo zaraz będzie fala toksycznych odpowiedzi, ale wolę mimo wszystko się upewnić. Dzięki za przeczytanie.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70723-teso-aktywacja-przeczytaj-zanim-zrobisz-temat/

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70617-teso-aktywacja/

Następny się urwał.. Tematów jak tem było minimum dziesięć. Przynajmniej nie kłam, że czegokolwiek szukałeś.

TESO ma taki system, że sprawdzają czy stać Cie na opłacanie dalszego abonamentu(czy coś takiego). Podpinasz swoją kartę kredytową, oni ściągają bodajże 2$ z Twojego konta i możesz odpiąc kartę bez obaw, że w przyszłym miesiącu ściągną Ci pieniądze bez Twojej zgody. Jeśli nie masz własnej karty kredytowej, możesz napisać do supportu, wysyłając im swój CD-Key. Wyślą Ci jakiś kod, który rozwiąże sprawę.

Dzięki za odpowiedzi, już napisałem do supportu, można zamknąć tak myślę.

Cześć, jestem dość nowy jeśli chodzi o TESO, i mam pytanie, które możliwe, że przewijało się już po forum, ale nie mogłem na takowe odpowiedzi znaleźć. Mianowicie kupiłem niedawno TESO na steamie, pobrałem i tak dalej, założyłem konto, i dostałem kod ze steama, którym muszę aktywować grę na koncie TESO. I tu pojawia się moje pytanie, gdyż przy aktywacji produktu TESO, trzeba też wybrać subskrybcje, zapłacić itd. TESO aktualnie przechodzi na wersję B2P, no i teraz moje pytanie, czy muszę czekać tę 20 dni, aż TESO wyjdzie na B2P? Czy jest po prostu jakaś inna możliwość związana z time code. Wiem, że pytanie może i trochę głupie, bo zaraz będzie fala toksycznych odpowiedzi, ale wolę mimo wszystko się upewnić. Dzięki za przeczytanie.