Cześć.Słyszałem o takiej grze poket ninja . Podobno można tam być narutem ichigiem itd. Ale przy wybieraniu jest tylko renji,shizume itd A gdzie jest naruto i Ichigo ?!
Bardzo proszę o odpowiedź fastem .Dzięki
Cześć.Słyszałem o takiej grze poket ninja . Podobno można tam być narutem ichigiem itd. Ale przy wybieraniu jest tylko renji,shizume itd A gdzie jest naruto i Ichigo ?!
W Pockie Ninja istnieje system outfitów, czyli wyglądów. W późniejszej fazie gry będziemy tworzyć samemu, takie jak Ichigo, Naruto, Pain itp. Na początku mamy do wyboru tylko te słabsze. Poszukaj w necie poradnik o tworzeniu outfitów.
NIgdzie nie ma;/ . Dojde do tworzenia lebszych postaci i zobaczymy ;d
@EDIT:Jak by ktoś poszukał i znalazł taki poradnik o kturym muwi UP to bardzo prosze o linka
Kiedyś się w to grało , outfity można robić po ukończeniu tego samouczka . Poszukaj w google strony o pockie ninja i na tej stronie będzie coś o nich
. Rusz sam głową i poszukaj a na pewno znajdziesz leniu ...
ps. Kóp Słowńk
Ja miałem 34 lvl Sasuke Hebi, outfity dostajesz też z prezentów za ilość przegranych dni(chodzi o to ile grałeś).
http://pockieninja4ever.xup.pl/viewtopic.php?p=2&sid=29d72b00b97d9dea5754e43171a30da5
Proszę bardzo, znalazłem to w 20 sekund.